Teidän olettamuksia minusta !

November 16, 2018


Laitoin eilen aamulla instagramiin (@emmidaily) kysymyslaatikon, jossa kysyin seuraajien olettamuksia minusta. Paljon tuli ihania viestejä ja osittain samanlaisia juttuja, joten päätin tehdä niistä erillisen koosteen tänne blogiin ja vastata niihin täällä. Oli ilo huomata, etteivät ne olettamukset juurikaan poikkea todellisuudesta, koska toisinaan ihmisistä saattaa saada väärän kuvan sosiaalisen median perusteella. Etenkin kun en hirveästi omaa elämää täällä tai muutenkaan somessa jaa.


1. Olet kaunis, positiivinen nainen
Kauneus on varmasti katsojan silmissä, mutta positiivisuudesta olen ainakin samaa mieltä. Pyrin ajattelemaan asioita aina ensin positiivisesti ja näkemään niistä ne kauniit puolet. Jokainen päivä on mahdollisuus! Aina en minäkään jaksa olla positiivinen, mutta kun elämässä on kaikki kohdallaan, on helppo olla vaipumatta negatiivisuuteen. Olen myös huomannut, että ihmiset ympärillä tekevät sen ilmapiirin ja jos joukossa on paljon negatiivisuutta niin se tarttuu herkästi!


2. Vaikutat siltä, että olet lämmin, jalat maassa ja visuaalinen
Tästä tuli niin hyvä mieli, Kiitos! Olen mielestäni melko empaattinen ihminen ja sellainen lämmin, kotoisan mukava. Jalat on tiukasti maassa ja kädet pilvissä. Olen kova unelmoimaan ja suunnittelemaan, mutta kun tiedostaa ne omat rajansa niin kyllä ne jalat siellä maassa on. Olen kuullut yllättävän paljon tuosta visuaalisuudesta ja se tuntuu upealta! Uskon, että siinäkin olen kehittynyt vain tekemällä ja työstämällä niitä omia juttuja, jotka ovat lähellä sydäntä!
3. Superäiti
En pidä itseäni yhtään superäitinä, vaan ihan tavallisena mammana joka tekee lasten kanssa tavallisia juttuja ja joka nauttii arjesta suunnattomasti! Mitähän tällä superilla tarkaalleen ottaen sitten tarkoitetaankaan. Hmm..


4. Ehdit nähdä ystäviä melko vähän

Mietin, että mikä on sitten vähän? Vähintään kerran viikossa näen jotain ystävää tai kaveria. Yleensä silloin kun treffailen heitä niin en somee siitä mainosta. Esimerkiksi tällä viikolla oli aivan ihanat treffit isolla mammaporukalla! Tuntui, että siitä sai hirveästi energiaa tähän viikkoon. Eli tavallaan niitä rakkaimpia liian vähän, mutta siihen näkemiseen vaikuttaa kaksi osapuolta, joten ei aina menen niin kuin Strömsössä.


5. Sinusta näkyy kauas, että oot AITO ihminen, hyvine pahoine päivineen ja piirteineen ja jonka sydän on kultaa.

Oi  K I I T O S ! Tätä yritän tuoda esille ja ilmeisesti se on jollain tavalla tullutkin! ❤ Ihmisiähän me kaikki vaan ollaan. On hyviä päiviä ja huonoja päiviä, mutta olen yrittänyt pitää kuitenkin enemmän sen positiivisen ja iloisen asenteen yllä oli asia sitten mikä tahansa.


6. Rauhallinen ja sydämellinen

Olen pääosin rauhallinen, mutta sitten kun oikeasti suutun niin ehkä vähemmän. Saa kuitenkin pitkään ärsyttää ennen räjähtämistä. Sydämellinen ❤  joo, omastakin mielestä. En halua, että kenelläkään on paha mieli.

7. Ihana äiti ja rakastava äiti

Rakkautta riittää ihan kaikille lapsilleni 


8. Oot tosi rauhallinen ja seesteinen, etkä hermostu koskaan

Pääosin joo, mutta kyllä toisinaan hermostun jostain ihan päivittäin. Sellaista pientä ärsytystä saattaa ilmetä jos lasten ruoka-aika venyy, joka muuten sitten näkyy heissä! Tai jos joku asia ei toimi. Mutta kyllä, pääosin näin! Mulla on tosi hyvä olla tässä elämäntilanteessa 


9. Herttainen/kiltti, et osaa korottaa ääntä (huutaa lapsille), rakastat rutiineja, et ehkä ole "kotiäiti tyyppinen"

Korotan kyllä ääntä välillä vähän turhankin helposti, mutta vältän huutamista. Rutiineja rakastan, koska ilman rutiineja ei lapsiperhearjesta tulisi yhtään mitään! Ja en ole kotiäiti tyyppinen, se on todettu muidenkin lasten kohdalla. Tarvitsen sitä muutakin touhua kuin vaipanvaihtoa ja tämä bloggaaminen ja sometyöt tasapainottavat sitä kivasti! 


10. Et ikinä huuda lapsille, lempee ja läsnäoleva äiti

Joskus saatan huutaa, mutta en kovinkaan usein. Enemmän se on sellaista äänen korottamista, jos joku lapsista on tottelematon. Olen kyllä lempeä ja pyrin olemaan läsnä! Otan lapset mukaan kotitöihin, ruoanlaittoon, pyykkäämiseen, vauvanhoitoon ja he ovat itse mukana ihan pyytämättäkin. Näin saa annettua jollekin lapselle hetken huomiota arjessa, kun muut lapset ovat kotona.

11. Oot herkkä ja jokseenkin pedantti

Herkkä joo, saatan itkeä paljon ihan ilostakin. Tämä äitiys on tuonut sen vanhan herkkyyden esiin. Olen myös herkkä huomaamaan ihmisistä asioita. Pedantti en oikeastaan ole.. Tietysti joissakin asioissa kyllä, mutta en jaksa nipottaa turhista. Olen melko huoletonkin välillä.


12. Ensimmäisenä tulee mieleen rennon tyylikäs, sekä pukeutuminen, että sisustus. Välittävä ja rauhallinen ihminen

Mun mielestä tämä kuvaa hyvin! Ehkä siksi olen hakeutunutkin töihin ihmisten pariin, että haluan olla avuksi ja läsnä. Rauhallisuuteen vastasinkin ylempänä, mutta kyllä sitäkin.


13. Oot ollu 10 oppilas koulussa. Oot kaunis ja tosi iloinen ja pirtee

Tämä 10 oppilas ei pidä paikkaansa. Voin sanoa, että olisin päässyt elämässä helpommalla jos olisin lukenut läksyt muutoinkin kuin edellisenä iltana. Nyt aikuisena olen sitten enemmän sellainen, etten tyydy ihan mihin vaan arvosanaan ja pänttään kokeisiin ihan tosissaan. Toki sosiaalialalla, jota opiskelen on paljon niin mielenkiintoisia juttuja, että uppoan mielelläni siihen kirjaan. Eli sellainen keskiverto olen. En kovinkaan montaa 10 ole saanut elämäni aikana! Ja AMK:ssa asteikko on 0-5 :D


14. Teillä on aina siistiä

Ei pidä paikkaansa. Meillä ei ole oikeastaan koskaan täysin siistiä :D Leluja löytyy sieltä ja täältä, en jaksa niistä lapsille koko ajan nipottaa. Tärkeintä, että leikkivät, oli ne leikit sitten olkkarissa tai eteisessä oman huoneen sijaan. Ainut on, ettei meidän aikuisten makuuhuoneessa saa leikkiä.


15. Olet herkkä

Kyllä olen! Enemmän positiivisessa mielessä kuitenkin.


16. Rauhallinen, huippu äiti lapsille. Ihana seurata sun instaa!


Ah, kiitos Kyllä, koen olevani just se paras äiti omille lapsilleni. Ja turvallinen aikuinen muiden lapsille.


17. Överitehokas, kaikessa.

Tavallaan pakko olla, että saa jotain tehtyä. Näitä blogihommia varten kun ei ole sitä yhtä ainutta hetkeä, kun vauvalla on vielä niin epäsäännöllinen unirytmi ja etenkin jos isot ovat kotona niin annan heille huomiota silloin. Olen välillä taas tosi laiska, mutta vihaan sellaista "joutenoloa"


18. Fiksu ja lämmin äiti ihminen. Kaunis myös! Luulen, että meillä riittäisi juttua!
Olen sellainen käytännön ihminen! Pyrin olemaan fiksu, mutten sitäkään aina ole. Kiitos kehuista näitä tulikin useampi ja aina se alkaa punastuttamaan! Ja todellakin riittäisi juttua monenkin kanssa :)Näissä tunnelmissa, oikein ihanaa viikonloppua kaikille!
Me juhlitaan huomenna 4-vuotiasta ja tämä mamma lähtee viettämään tyttöjeniltaa, kääk!

P.S. Instagramissa on arvonta, jossa voi voittaa vapaavalintaisen lasten 
tai naisten tuotteen NopsuPopsulta! 
Tämä Aurora on yksi mun lemppareista!  

7 comments:

 1. Kuinka paljon sinulle tuli raskauskiloja? Oletin sinusta nimittäin puheiden mukaan, ettei kiloja enää ole mutta näissä kuvissa näytät kyllä vähän muulta. Lihavat on lepposia ja niin, mutta on aika huijattu olo nyt. Nyt ei yllätäkään miksi et julkaise itsestäsi kuvia. Enkä sanoa pulleudessa mitään pahaa olevan, mutta lukijan huijaaminen on aika ala-arvoista

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän me lihavat ollaan leppoisia :) 9 kg tuli joista ei ole enää kiloja jäljellä. Se on eriasia onko sitä painoa vielä muuten, mutta ihan normaalipainoinen olen nyt. En oikein ymmärrä mitä sait tästä kommentista tulla haukkumaan 8 viikkoa sitten synnyttänyttä lihavaksi? En ole viime vuosina ollut mikään erityisen hoikka !

   Delete
  2. Siis aivan järkyttävää miten joku kehtaa kirjottaa kenellekkään tällaisia kommentteja! Hyi häpeä! Kommentoijalla on varmasti tosi Huono olo itsensä kanssa ja sitä pitää purkaa muihin. Käsittämätöntä käytöstä...

   Delete
 2. No voi herran jestas sentää, mitä lukijoiden huijausta tässä on? Blogia niillä kiloilla kirjoiteta ja mitä väliä ylipäätänsä sillä on minkäkokoinen ihminen sitä blogia kirjoittaa? Jos sisältö miellyttää, niin eihän sen ulkonäön tai painon tule vaikuttaa siihen milläänlailla. Jos vaikuttaa niin sanoisin että ei hyvin mene!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ihmettelen, että miksi edes tulla tänne jos ei miellytä 😪

   Delete
 3. Mulla tuli heti mieleen tuo nro 8, mutta en sitten vastannut instan puolella.

  Ja tuohon anonyymin kommenttiin - älä välitä.❤️ Joiltain puuttuu käytöstavat ja tilannetaju. Oot huippu tyyppi, olitpa sitten 9kg painavampi taikka laihempi.❤️

  ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA