TONTTUOVI tuli taloon!

November 30, 2018


Me ei olla vielä aiempina vuosina tähän tonttuovi -villitykseen lähdetty mukaan, mutta tänä jouluna bongasin tonttuoven alesta vain parilla eurolla, joten olihan se kotiutettava! Lisäksi ostin sitä varten pieniä "tontun tavaroita" joita ilmestyy sitten koko joulu ajan oven eteen. Meidän tonttuovi ilmestyi viime yönä ja sen "aitous" meni täydestä vain meidän 4-vuotiaalle (vauvahan ei siitä mitään ymmärrä). Neiti A oli sitä mieltä, että ei sieltä mikään tonttu tule ja se on vaan leikkiovi. Tästä sitten tietenkin meidän L kimpaantui, koska hän ehkä ensimmäistä kertaa nyt kunnolla sitä joulua odottaa ja kaikki siihen liittyvä on super ihanaa ja ihmeellistä. Jokainen kuitenkin sai päättää mitä mieltä ovesta on ilman mitään sen kummempaa valehtelua.


Tonttuoven tarinaa voi seurata instagram -tililtäni @emmidaily! Lupaan aina silloin tällöin kertoa meidän tontun metkuista. Melkoisen seikkailun kohti joulua olenkin jo suunnitellut. Muutenkin kotiin on ilmestynyt tonttuja ja tähtiä ja myös joulukuusi tuli toissapäivänä. Mietimme vielä hankimmeko tänä jouluna isomman ja nimenomaan vihreän muovikuusen, mutta katsellaan, jos joku vaikka tarjouksesta löytyisi!


Huomenna saadaankin jo avata joulukalenteri, mutta vielä toistaiseksi meidän kalenteri on jossain kadoksissa! Saas nähdä mitä keksin tilalle jos sitä ei löydy.. Löytyy meiltä onneksi partiolaisten kalenteri. Blogiin ei ole tulossa joulukalenteria, mutta instagramista löytyy muutamia arvontoja ennen joulua eli kannattaa olla kurkkimassa sinne.


Tuleeko teidän kotiin tänä vuonna tonttuovi?

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

4 comments:

 1. Meillä on itseasiassa tuo samainen tonttuovi kuin teillä viimevuodelta <3

  ReplyDelete
 2. Pitääpä jäädä seuraan mitä tavaroita tonttu tuo kun itse olen miettinyt, että mitä voisi hommata/tehdä lisää tontulle! Meidän viimevuotisen oven näet täältä http://nauravanappi.blogspot.com/2017/12/no-se-tonttuovi.html :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos täytyy käydä kurkkaa sun postaus ♥️😍

   Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA