VAUVAN SYKSY/TALVI aw18

November 08, 2018

Vauvan vaatetuksesta on tullut useita toiveita jo kauan sitten ja nyt vihdoinkin pääsin aktivoitumaan tässä. Nyt ensimmäisenä käsittelyssä vauvan syksy/talvivaatetus! Yhdistin nämä kaksi siksi, koska osa näistä syksylle tarkoitetuista asuista tulee olemaan käytössä pitkälle talveen lämpöpussien sisällä. Meillä on vaunuissa käytössä äitiyspakkauksen lämpöpussi, sekä paksu toppapussi. Kaukalossa meillä on Baby's Onlyn kaukalopussi, josta löytyy erillinen postaus täältä.


Sään viiletessä suosimme paljon merinovillaa, jota löytyy lasten villakerrastoista, lapasista ja pipoista. Vauvan Villahaalari* ja lapaset* on saatu Lekmeriltä kaupallisen yhteistyön kautta. Merinovillaisia tuotteita hankkiessa on hyvä katsoa villan alkuperä ja näissä Johan tuotteissa on käytetty 100% mulesing-free villaa. Tuotteet on valmistettu myös Euroopassa. Tämän setin kanssa käytän usein noita suloisia Line Biagion töppösiä*, jotka saimme vauvalahjana Pikkuvaniljalta.


Vauvan kaksi paksuinta pipoa ovat molemmat merinovillaisia. Oikealla Gugguun Furry Beanie, joka oli ihan pakko saada pikkumurulle ja se käy täydellisesti yhteen vauvan talvihaalarin kanssa. Toisena Nopsupopsulta saatu suloinen villapipo* ruusukkeella, jonka sisäpuoli on merinovillaa. Molemmat ihan super suloisia! Näiden lisäksi löytyy kaksi kypärämyssyä, toinen puuvillainen ja toinen merinovillainen.

Näitä kuvia ottaessa toinen äitiyspakkauksen toppatöppönen katosi, joten ei hätää, tuolle harmaalle tossulle löytyy pari! Nuo käyvät kauniisti yhteen vauvan toppahaalarin kanssa. Lisäksi varatöppösinä Reiman pinkit toppatossut. Mustat rukkaset ovat myös Reiman, joissa löytyy sivulta vetoketju. Mustat töppöset on Molokidsin. Nämä kaikki on vanhemmalta tytöltä ja pojalta perittyjä. Onneksi edes jotain jemmasin aiemmilta sisaruksilta, muistaakseni nämä eivät menneet kirpparilla kaupaksi ja siksi löytyivät jemmasta. Töppösten ja rukkasten alle löytyy villasukat ja villalapaset, niitä en erikseen kuvannut.Polarn O. Pyretin windfleece haalari kuuluisi mun mielestä ihan vakiona äitiyspakkaukseen! Vaikkakin mieluummin suosin villaa kuin fleecea. Tämä haalari ostettiin myös 4-vuotta sitten pojalle ja tykättiin siitä niin paljon, että hankittiin se nytkin. Tämän löysin vielä tosi edullisesti alesta! Tämä haalari menee pitkälle talveen kaukalopussin sisällä, mutta myös vaunuissa toppapussissa.


Vauvan toppahaalariksi valikoitui Gugguun suloinen haalari karvahupulla! Gugguun haalareita tai takkeja meillä ei olekaan koskaan ollut, joten tätä on kiva nyt testata vauvalle. Itse tykkään hankkia vauvalle myös haalarin, vaikka vaunuissa tulee varmasti käytettyä toppapussia. Tämänkin haalarin ostin alesta. Halusin vauvan toppahaalariin myös teknisiä ominaisuuksia jos sattuu niin, että sataa vaikka lunta ja vauvaa joutuu kantamaan ulkona. Me myös retkeillään paljon ja tätä toppahaalaria voi sitten käyttää kun kantaa vauvaa kantorepussa ulkona.

Kunnollisia sovituskuvia en ole näistä vielä saanut, mutta eiköhän niitä talven tullen tule. Ainakin instagramin @emmidaily puolella nämä vilahtelevat varmasti!

Kiinnostaisiko teitä kurkata miltä näyttää 4-vuotiaan pojan ja 5-vuotiaan tytön talvivaatteet?
*saatu
Mukavaa torstaita kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA