Olohuoneen uusi sohvapöytä saapui

December 09, 2018

Täällä hieman flunssaillaan edelleen, mutta onneksi ollaan jo voiton puolella. Olen koko aamun järkkäillyt meidän olkkaria ja lastenhuoneita siistimmiksi ja nyt vihdoinkin on hetki aikaa istahtaa koneen ääreen. Vauvan rytmi on muuttunut paljon inhimillisemmäksi ja hän jopa nukkuu päiväunet, eikä pelkästään vain torku. Toivotaan, että tämä jatkuu tästä nyt eteenpäinkin tällaisena. Ensi viikolle olen suunnitellut postausta meidän ministä, joten olkaapa kuulolla!


Meidän olohuone on nyt syksyn aikana uudistunut, kun päästiin vihdoin eroon meidän kamalasta sohvasta. Sohva asuu nyt onnellisena veljeni kodissa, joka sen kotiutti oikein mielellään. Nyt meiltä löytyy Ikean Söderhamn, jonka kaveriksi on tulossa pari nojatuolia, mutta niihin palataan sitten myöhemmin. Täältä löytyy yksi postaus uudistuneesta olohuoneesta. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä sohvavalintaamme, mutta jouduimme reklamoimaan siitä jo kankaat. Nyt onneksi uudet kankaat odottavat postissa noutoa! Täytyy ihan kehua Ikean asiakaspalvelua - reklamaation jälkeen meni vain pari päivää kun uudet päälliset saapuivat meille. Toivotaan, että ne kestävät nyt paremmin käyttöä. 


Olohuoneen uusi sohvapöytä saapui viime viikolla, enkä voisi olla tyytyväisempi siihen! Pitkän etsinnän jälkeen tämä ihanuus löytyi H&M Home myymälästä ja se sopii meille tosi kivasti. Luulin pöydän olevan pienempi, joka alkuun jännitti, mutta se olikin juuri täydellinen meille! Tykätään  siitä kaikki kovasti juuri tällaisena. Sopivan simppeli, moderni, mutta silti niin kaunis! Suosittelen! Ja parasta on, että näitä voi käyttää sekä yhdessä, tai erikseen.


Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille! ♥️

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA