Uudenvuoden siivous - Kaapit järjestykseen!

December 29, 2018

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
Orthex


Nyt kun joulu on vietetty ja siitä selvitty, on nyt viimeistään aika kurkata kodin kaappeihin ja karsia sieltä turhat tavarat pois. Mikä sen mukavampaa tekemistä välipäiville? Meillä on ollut tapana tehdä ennen vuoden vaihtumista perusteellinen siivous, johon saatiin nyt yhteistyön kautta apuja Orthexilta. Meille kotiutui hetki sitten läpinäkyviä Smart Store classic -säilytyslaatikoita, joiden avulla saatiin siivottua mm. lastenhuoneiden kaapit kuntoon. Erityisen ihanaa on se, että lastenhuoneen lelut on nyt lajiteltu omiin laatikoihin, joten huone on pysynyt paljon paremmin järjestyksessä. Nyt leikin teema on helpommin valittavissa eikä leikkiä tarvitse aloittaa etsimällä siihen kuuluvia tavaroita. Myös meidän askartelukaappi on vihdoin sen näköinen, että lapset haluavat taas enemmän taiteilla, koska jokaiselle tavaralle löytyy selkeä paikka. 


Smartstore laatikoihin löytyy myös kivoja sisäosia, jolla pikkutavarat sai järjestykseen, kuten esimerkiksi legot, hamahelmet, muovailuvahat, pinnit ja ponnarit. Muutama laatikko meni puhtaasti papereiden arkistointiin, joita on opiskelujen myötä kertynyt kohtalaisesti. 


Kyllä nyt silmä lepää kaappeja avatessa. Toivon kovasti, että järjestys säilyy jatkossakin, ainakin lapset ovat tähän mennessä mielellään pakanneet leikit omiin laatikoihinsa!

Onko teillä tapana tehdä isompaa siivousta vuodenvaihteessa?

1 comment:

  1. Musta tuntuu että järjestän jonkun laatikon joka päivä, vaikka tavarat pysyvätkin hyvin hallinnassa kun sitä on niin vähän :D pitäis laittaa laatikko-asiat kuntoon

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA