Inspiroivin ja monipuolisin kalenteri vuodelle 2019! (sis. alekoodin!)

January 20, 2019


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Meidän perheessä uusi vuosi on tuonut arkeen uusia kuvioita ja lasten harrastukset ovat taas alkaneet rytinällä! Meidän taloudessa asuu neljä lasta, joista kolmelta löytyy 1-2 harrastusta viikossa, lisäksi tietenkin meidän vanhempien harrastukset ja kaiken edellä mainitun lisäksi täytyy muistaa järjestää sitä yhteistä aikaa. Lapsiperheen arki on ainakin meillä melkoista palapeliä, jossa kulkee mukana meidän vanhempien työt ja nyt lisäksi myös minun opinnot, jotka aloitan nyt ensi viikolla, kääk! Koululaisella on omat kuvionsa ja lisäksi kaksi keskimmäistä käyvät osan viikosta päiväkodissa. Arki tulee siis muuttumaan, mutta edelleen se minun päätyöni on olla kotona vauvan kanssa. Odotan jo hieman jännityksellä kouluun palaamista! Arki vaatii suunnittelua monen asian suhteen, ei pelkästään ruoanlaiton ja harrastusten vaan siihen liittyy paljon muutakin pientä ja isompaa asiaa.


Lapsiperheen arkea helpottamaan on kehitetty nyt ihan huippu tuote, jonka avulla arjen hallinta voi sujua kuin tanssi. Arjen suunnittelemisesta on tehty helpompaa kalenteriin liitettävän lapsiperheen vuosi -paketin avulla, jos tämä kiinnostaa niin jatka toki lukemista!Aikataito lanseerasi nyt vuoden alusta kaikkein monipuolisimman ja kauneimman ikinä näkemäni kalenterin, jossa on vahvat kannet ja johon voi päivittää joka vuosi uudet sisällöt. Keinonahkaisia kalenterikansia on saatavilla neljässä eri sävyssä, joista itse valitsin mustan. Musta on aina tyylikäs valinta, eikä siihen kyllästy, koska samat kannet kulkevat nyt mukanani vuodesta toiseen - kätevää eikö? Kalenteri on vuodelle 2019 ja se sisältää vuosinäkymän vuodelle 2019 ja 2020. Kalenterissa on lukujärjestyksiä, kuukausi- ja viikkoaukeamat ja muistiinpanosivuja. Kansien sisällä on taskuja tärkeille muistiinpanoille ja myös oma paikka kynälle.


Kalenteripakettiin on saatavilla Lapsiperheen vuosi -paketti, joka on tehty nimenomaan helpottamaan lapsiperheen arkea. Paketin avulla arjen suunnitteleminen on paljon mukavampaa ja se todella kannustaa suunnittelemaan arkea juuri omalle perheelle sopivalla tavalla. Lomia ja juhlapyhiä varten löytyy suunnittelusivuja ja lisäksi tarra-arkki, jonka avulla pyhät ja lomat voi laittaa niiden omille paikoilleen. Tämän avulla pystyy etukäteen havainnoimaan esimerkiksi sen, mitkä pyhäpäivät osuvat arkipäiville kuluvana vuonna. Pitkiä tarroja voi leikata saksilla pienemmiksi tai liimata ne kokonaisina, kuten minä tein.Suunnittelusivut voi laittaa haluamalleen aukeamalle juuri siihen itselle sopivaan kohtaan, jolloin suunnittelu tulisi aloittaa. Esimerkiksi me aloitimme perheen kesken tällä viikolla suunnittelemaan mukavaa yhdessä tekemistä hiihtolomalle ja tämä tuntui olevan mieleinen juttu kaikille. Myös kesäloma sivu on alkanut hiljalleen täyttyä ja tuntuu, että ideoita olisi ainakin useita siitä, mitä kaikkea yhteisellä lomalla voisimme puuhailla.


Voitte vaan kuvitella sitä hankintojen määrää, jota joutuu joka kausi miettimään nelilapsisessa perheessä! Lapsiperheen vuosi tavarakategoriat -paketin avulla pystyy hyvissä ajoin suunnittelemaan tulevia hankintoja oli kyseessä sitten vaatteet, harrastusvälineet tai vaikkapa askarteluvälineet. Mukana tulee 17 tavarakategoriasivua ja jokaiseen kuuluu kolme tarraa, joista ensimmäinen on kategorian läpikäynti, toisena tavaroiden huolto ja uusien ostaminen, kolmantena tavaroiden kierrätys. Kalenteriin tarrat kannattaa laittaa yksi tarra kerrallaan, jolloin pystyt pitämään huolen siitä, että jokainen vaihe tulee tehtyä loppuun ennen seuraavan alkamista. Täältä voit kurkata lisää siitä, miltä paketti näyttää kokonaisuudessaan.


Lapsiperheen vuosi -paketti on hankittavissa yhdessä kalenterin kanssa tai erikseen omana kokonaisuutenaan. Voit myös hankkia erikseen pelkästään kategoriat -paketin tai lomat ja juhlapyhät -paketin. Näiden lisäosien avulla voi luoda juuri itselle sopivan, täydellisen kalenteripaketin, jonka avulla arjen hallinta on paljon mukavampaa!

Aikataito tarjoaa koodilla mv2019 -10% alennusta tilauksesi loppusummasta! Tällä koodilla saat alennuksen myös huikeasta avajaistarjouksesta, joten nyt jos koska se kannattaa hyödyntää! Koko valikoiman näet täältä.

Aikataito Oy

Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA