SOKERITON TAMMIKUU - ARE YOU IN?

January 01, 2019

Oikein ihanaa vuoden ensimmäistä päivää kaikille! Uusi vuosi ja uudet kujeet vai onko sittenkään?! Tämä vuosi tulee olemaan todella erilainen kuin edeltäjänsä, enkä ehkä osaa edes kuvitella kuinka erilainen. Palaan ensi vuoden suunnitelmiin sitten seuraavassa postauksessa ja aion käydä läpi myös viime vuotta, joka oli kyllä sekin täynnä yllätyksiä.


Joulukuussa tuli syötyä suklaata ihan ähkyksi asti ja päätimme mieheni kanssa yrittää mahdollisimman sokeritonta tammikuuta. Tämä siksi, että haluan tehdä kehooni vähän puhdistusta, joka ei imetyksen takia kovinkaan rankasti ole mahdollista. En ole koskaan kokenut olevani sokeriaddikti, joten sen suhteen en koe tästä sokerittomuudesta minkäänlaista ahdistusta. Emme aio karsia kaikkea sokeria pois ruokavaliosta esimerkkinä vaikka ketsuppia tai muita ruoka-aineita, joissa sitä saattaa ihan minimaalisesti olla.  Oikeastaan todella harvoin edes käytän ketsuppia, mutta yllättävän monesta tuotteesta sokeria löytyy! Tarkoituksena olisi olla syömättä karkkeja ja muita herkkuja kokonainen kuukausi, jopa pidempään jos vaan jatkaminen tuntuu hyvältä. Mukaan lukien myös sipsit ja muut suolaiset herkut. Hedelmiä aion syödä, koska mielestäni hedelmäsokeri on ok. Yleensä syön päivässä yhden banaanin ja jonkun muun hedelmän, joskus en ollenkaan. Sen kummemmin en imetyksen takia aio alkaa dieetille vaan syön tavallista, ravitsevaa kotiruokaa kuin normaalisti. Yleensä ainakin yksi salaattiateria kuuluu päivääni. 


Liikunnan suhteen motivaatio on ollut todella korkealla ja olen aloittanut hissukseen käymään säännöllisemmin kuntosalilla. Toivotaan, että tämä into jatkuu! Jos haluat saada hyvän startin uuteen vuoteen niin kurkkaa instagramissa (emmidaily) juuri käynnistynyt arvonta, jossa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi 5 viikon verkkovalmennuksen.

Kuvat ovat tyttäreni 5-vuotissynttäreiltä, joista löytyy postaus täältä. Onneksi seuraaviin omien lasten juhliin on vielä 5 kuukautta aikaa. Ei tarvitse olla ihan heti leipomassa.

Miten on, lähdetkö mukaan sokerittomaan tammikuuhun?

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA