Uutta ja vanhaa olohuoneessa

January 29, 2019

Ah, miten ihanaa on tuo valon määrä, jota tulvii ikkunoista jo yhä aiemmin aamulla. Se vaikuttaa suoraan mun omaan jaksamiseen ja tänäänkin oli niiiiin ihana, kun pakkasta oli taas vähemmän ja pääsimme ulkoilemaan vauvan kanssa. Toivottavasti teillä on alkanut viikko kivasti! Toivottavasti nyt vihdoin löytyisi sopiva rytmi postauksillekin! 


Joulu tuli ja meni, mutta minun joululahjani saapui meille vasta eilen ja olen niin rakastunut siihen. Valitsin Hay Hee lounge -tuolin mustana, joka tekee olohuoneesta nyt vähän yhtenäisemmän sohvapöydän kanssa. Mustavalkoista ja harmaata, niistä taitaa olla meidän olohuone tehty. Tuo tuoli oli kuukauden loppuunmyytynä ja mietimme jo tilalle valkoista, mutta onneksi valitsimme tuolin mustana. Luulin itseasiassa tuolin olevan isompi, mutta onneksi se olikin aika pieni!


Olohuone alkaa olemaan nyt melko valmis, vihdoinkin meillä on ainakin istumatilaa kaikille. Päivitimme viime syksynä kulmasohvan uuteen ja päädyimme hankkimaan Ikean Söderhamn sarjan sohvaa, josta on helppo muokata mieleisiä kokonaisuuksia. Mietimme nyt, tekisimmekö sohvasta sittenkin kulmasohvan vai jättäisimmekö sen näin. Nyt olohuone näyttää ainakin tilavammalta kuin harmaan kulmasohvan aikaan ja se on myös paljon valoisampi aiempaan nähden. Jouduimme siirtämään makuuhuoneestamme Ikean Malm lipaston pois ja nyt se on ainakin toistaiseksi täällä olohuoneessa. Ehkä se siinä nyt pysyykin jonkin aikaa, koska se on kiinnitetty seinään, ettei satu mitään vahinkoja. Tuohon Söderhamniin alkaa hiljalleen tottua vaikka se ei olekaan niin ryhdikäs kuin aiempi sohvamme. Tämä on aika löhösohva, mutta juuri sellainen sopivan löhö. Aiemmat sisustuspostaukset löydät täältä.

P.s. Suosittelen lämmöllä VM-carpetin mattoja kaikille! Tämä vaaleanharmaa hattara on ollut todella ihana. Se on pehmeä ja tuntuu ihanalta jalan alla. 

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille! 

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA