VAAVISÄNKY - todellinen vauva-arjen pelastaja!

January 29, 2019

Yhteistyössä Vaavi.fi
Vaavisänky on saatu käyttöön yhteistyönä


Meille kotiutui syksyllä juuri ennen vauvan syntymää iki-ihana vaavisänky, jota en voi kuin hehkuttaa. Vaavisänky oli oikea pelastus pikkuvauva-aikana ja ihan harmittaa, ettei meidän nelikuinen vauva enää siihen mahdu. Lähetimme sängyn viikko sitten takaisin ja kieltämättä iski aivan hirveä haikeus - pikkuvauva-aika on nyt siis virallisesti ohi. Ja katsokaa nyt kuinka pieni meidän Mimosa on ollut!


Vaavisänky on ekologinen ja kaikenlisäksi kotimainen vuokrattava ensisänky 0-4 kuukauden ikäisille vauvoille. Vaavisänky on aivan huippu hyvä vaihtoehto vauvalle ennen suureen pinnasänkyyn siirtymistä. Vaavisängyssä on pyörät,  joten sänky on helppo siirtää mukana sinne, missä itsekin olet ja näin vauva pääsee seuraamaan hereillä ollessaan esimerkiksi kotiaskareita läheltä. Vaavisängyn mukana tulee aina uusi patja ja se palautetaan takaisin samassa pahvilaatikossa, jossa se myös kotiovelle saapuu. Vaavisängyn palautus on tehty helpoksi ja käteväksi vuokra-ajan päätyttyä. Sänky pakataan takaisin samaan pahvilaatikkoon ja viedään lähimpään postiin. Paketin takaisin lähetys sisältyy vuokra-aikaan joka on vain 89e / 4kk. Kokemuksesta voin sanoa, että tuo 4 kuukautta on juuri sopiva aika käyttää tätä sänkyä, emmekä olisi itse tarvinneet sitä enää tämän pidempään.


Vaavisängyn avulla vauva oli helppo tuudittaa takaisin uneen ja aika monet kerran rullailin sitä pitkin kotia. Meillä sänky toimi parhaiten unipesän kanssa, jolloin sängystä tuli entistä pesämäisempi.

Tällä kokemuksella voin suositella vaavisänkyä ihan kaikille pienokaisille! Kunpa olisin tajunnut aiempien lasten kanssa sen kuinka kätevä tämä sänky on. Lisää tietoa vaavisängystä löydät täältä.

Ihanaa tiistaita kaikille!

1 comment:

  1. Olisin ehdottomasti ottanut tämän meidän tulevalle ja edelliselle vauvalle, ellen olisi silloin löytänyt rottinkista, pyörillä varustettua ensisänkyä kirpputorilta. Oli niin näppärä rullata vauvaa pitkin kotia :)

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA