Uudet ihanat valmisviuhka volyymiripset!

February 05, 2019

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ


Muistanette varmaan viime syksyisen kyllästymiseni näyttäviin ripsipidennyksiin, jotka olivat osa minua yli 7 vuoden ajan! Ripsipidennysten poiston jälkeen huomasin heti, että omat ripseni olivat juuri niin onnettomat kuin silloin vuosia sitten, enkä vaan tottunut siihen ripsettömyyteen. Ripseni ovat aina olleet lyhyet ja alaviistoon kasvavat, eli oikeat unelmaripset ripsiteknikolle. Siitä muuten tietää hyvän ripsiteknikon, jos hän selviää minun ripsistäni! ;) 


Ehdin olla "ripsettömänä" noin kuukauden, kunnes varasin aivan extempore ajan valmisviuhka volyymiripsiin Kauneushuone Jonnaan (ent. Tiina-Mari). Kaikki minut tuntevat tietävät, että saatan olla hyvinkin nopea liikkeissäni! Halusin ihan vaan kokeilla niitä ihan vaan kokemuksena, mutta yllätys yllätys sille tielle jäin ja olen ollut todella tyytyväinen Jonnan käden jälkeen. Ensimmäiset ripset eivät olleet siis yhteistyönä vaan menin ihan mielenkiinnosta ripsiä testaamaan. 

Valmisviuka volyymiripset eroavat normaaleista volyymiripsistä siten, että ne ovat nimensä mukaisesti valmiita viuhkoja, eikä ammattilaisen tarvitse rakentaa viuhkoja yksitellen. Tästä syystä uudet ripsipidennykset ja ripsihuollot on nopeampi tehdä. Valmisviuhkoilla on myös mahdollista tehdä huolto volyymiripsiin, jolloin huollon saa tehtyä nopeammin. Hinta on myös alhaisempi, koska toimenpide vie ripsiteknikolta vähemmän aikaa. Suosittelen siis lämpimästi kokeilemaan! Mielestäni lopputulos valmisviuhkaripsissä on identtinen tavallisiin volyymeihin verrattuna, ehkä jopa parempi! Viuhkat pysyvät paremmin auki ja ripset kauniimpina. Lopputulos saattaa olla kevyempi, mutta se oli itselleni juuri se mitä ripsiltä haluankin - helpotusta arkeen! Näissä ripsissä on pituutta maksimissaan vain noin 10mm, eli ovat huomattavasti luonnollisemmat kuin aiemmin. 


Ripsien kesto on oman kokemukseni mukaan aavistuksen parempi kuin tavallisissa volyymiripsissä. Oma ripsien huoltovälini on 3 viikkoa, jonka aikaa ne kestävät kauniina. 4-5 viikkoa on itselleni liian pitkä aika, koska omia ripsiä ei ole mitenkään super paljon, joten ripsien harveneminen näkyy sitten aikaisemmin. Mutta näissä ripsissä on siis suunnilleen sama, jopa hieman parempi kuin normaaleissa volyymiripsissä, eli 3-5 viikkoa.


Ripsipidennykset säilyvät kauniimpina ja pidempään oikeanlaisen puhdistusaineen avulla, josta suosikkini on vuosia ollut hajusteeton LashLovers Beauty Wash. Tuote on riittoisa ja sillä saa putsattua hellävaraisesti kasvoilta myös muun meikin! Tästä tuotteesta sain Jonnalta juuri uuden loppuneen tilalle, joka kestää minulla 2-3 kuukautta!

Kauneushuone Jonna tarjoaa ennen ystävänpäivää 14.2. varatut valmisviukavolyymit ystävälle tai itelle tarjoushintaan 65e ! Kurkkaa Kauneushuone Jonnan muut tarjoukset täältä!

Kauneushuone Jonna sijaitsee Joensuussa osoitteessa Länsikatu 32 B b 32.
Ripsipidennysten lisäksi heiltä löytyy myös muita kauneuspalveluja; suihkurusketusta, microblading kulmakarvat ja lashlift -kertotaivutus.

Oletko jo kokeillut näitä valmisviuhka volyymiripsiä?

Ihanaa Tiistaita kaikille!

4 comments:

 1. Ymmärsin instassa, että halusit olla ilman ripsiä luonnolisuuden vuoksi. Nyt sitten ripset kuitenkin takaisin.. miksi halusit ne taas?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tykkää meikata paljoa arkena ja koska ei ole oikein omia ripsiä niin sitten on kiva, että on ees vähän ripsiä :) Jos mulla olisi luonnostaan edes normaalit ripset niin ottaisin vaan taivutukset. Näissä on pituutta noin 10 mm eli 2-3mm lyhyemmät kuin silloin aiemmin

   Delete
 2. Monessa paikassa nuo valmisviuhkoilla tehdyt huollot ja laitot ovat samanhintaisia kuin teknikon tekemillä viuhkoilla tehdyt. Kun materiaali kulut ovat suuremmat vaikka aikaa menee vähemmän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niin se voi olla, Joensuussa ainakin on hieman edullisempaa :) En tosiaan ihan kartalla ole koko suomen tilanteesta :)

   Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA