Kurkistus mielenmaisemaani + arvonta

March 29, 2019

AdvertisementAdvertisement

Kaupallinen yhteistyö Panda Lumous kanssa


Jokainen pikkulapsiarkea elävä tietää, että arki sisältää paljon erilaista tekemistä, joka ei tekemällä lopu. Panda Lumous haastoi kaupallisen yhteistyön merkeissä raottamaan minun omaa mielenmaisemaa, sitä paikkaa josta oma mieleni rentoutuu ja josta saan voimaa välillä kovin hektisen arjen keskellä. Tähän haasteeseen oli ihana tarttua ja samalla kirjaimellisesti matkustaa sinne omaan mielenmaisemaan ihastelemaan kevään merkkejä.


Meidän perusarki on pitkälti vauvanhoitoa, pyykinpesua, ruoanlaittoa, lasten harrastuksiin kuljettamista, vanhempien omia menoja..  Aikatauluja ja aikatauluttamista. Toki se sisältää paljon muitakin hetkiä ja yhdessä olemista. Tunnustan, että välillä on todella hankalaa yhdistää äitiyttä, korkeakouluopintoja, harrastuksia, töitä ja sitä noh, pyykinpesua. Etenkin nyt, kun meillä on pieni vauva. Meillä on viisilapsinen uusperhe, joten touhua todella riittää! Kaikesta säätämisestä huolimatta voin ihan rehellisesti sanoa, että rakastan meidän arkea juuri tällaisena kuin se on. Kaikki tuntuu hyvältä juuri nyt. Oman ajan ottaminen on todella tärkeä asia arjessa ja etenkin lasten päiväuniajat on niitä, jolloin otan sen joogahetken tai ihan vaan suljen hetkeksi silmäni ja annan itselleni aikaa.


Kaikilla meistä on jokin maisema, jota voi tuijottaa tuntikausia. Minulle se paikka on luonto. Olen asunut lähes koko elämäni luonnon äärellä ja se on jotain, mistä en ole valmis luopumaan. Välillä suhteeni luontoon oli kadoksissa, mutta olen sen nyt lasten myötä löytänyt uudelleen. Luonto on oikeastaan ainut paikka, jossa pääsen 100%sesti irti arjesta ja kaikesta ympäröivästä hälinästä. Nyt keväällä valon lisääntyessä on ollut aivan ihanaa lähteä aamulenkille luonnon äärelle kuuntelemaan lintujen laulua ja puron solinaa. Luonnossa en kaipaa mitään muuta musiikkia korvilleni kuin luonnon omat äänet. Ne rauhoittavat ja tuovat hyvän mielen. 


"Sulje silmät ja pysähdy. Anna itsellesi hetki aikaa. Antaudu aisteillesi. 
Lumous löytyy sisältä."  - Panda lumous


Mun herkkuhetkiin on rantautunut hieman vähäsyntisempi vaihtoehto - Panda Lumous-makeiset! oletteko jo kuulleet näistä? Suklaalla kuorrutetut hasselpähkinät ovat aivan lyömätön yhdistelmä ja voin kertoa, että tuo pussi katosi karkkipäivänä hetkessä parempiin suihin. Napattiin meidän retkelle mukaan muutama pussillinen Lumous-makeisia ja voitte vaan kuvitella kuinka hyvä makuyhdistelmä nuo makeiset ja kahvi ovat. Panda Lumous tummasuklaavadelmasta tuli mun miehen suosikki ja tämä on lisäksi gluteeniton, joka saa itseltäni yhden plussan lisää. Maku on ihanan raikas ja suussa sulava. Joko olet päässyt maistelemaan?

Kolin maisemat ovat niin häkellyttävän upeita, että niitä on vaikea saada kuviin. Voisin istua tuossa Kolin korkeimmalla kohdalla tunteja ja vaan ihailla kaunista maisemaa. Omassa mielessäni tuo maisema on kauneimmillaan kesällä. Talvella siellä on erityisen kaunista ja lumoavaa, kun puiden oksat on lumessa.


ARVONTA!

Nyt SINULLA on mahdollisuus voittaa Panda Lumous -tuotepaketti!

Kerro millainen on sinun mielenmaisemasi ja osallistu tuotepaketin arvontaan. Muista lisätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi! 

Lisätietoa arvonnasta löydät täältä. Arvonta päättyy 5.4.2019.

Ihanaa viikonloppua kaikille 

24 comments:

 1. Metsälenkki koiran kanssa on ihana rentoutumishetki,missä mieli lepää ja koiratkin on onnellisia😍
  Matleena.rantonen@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Järvi <3 sen äärellä voi istua rauhassa tekemättä mitään pitkäänkin. Vedellä on kumman rauhoittava vaikutus. moona_dufva (at) hotmail. com

  ReplyDelete
 3. Meidän kotipaikkakunnan huvila-alue. Vanhoja taloja lähekkäin, lähellä kymijokea ja vanhaa tehdasaluetta. Niin kaunista! Joutsenet myös usein viihtyvät joella ja niitä on mukava tyttären kanssa seurailla ☺️

  matilda.pitkaoja@elisanet.fi

  ReplyDelete
 4. Rauhallinen järvenranta 🙏🏻♥️
  tanja.raipela@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Mun mielenmaisema on seesteinen järvinäkymä :)

  ReplyDelete
 6. kesäpaikan saunan terassilla aavalle merelle tuijottaen
  tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  ReplyDelete
 7. Järvenranta, mökin portailta. Eipä oo parempaa. 👌🏼😘

  ReplyDelete
 8. Peilityynen järven ihailua mökkikalliolla.
  hamalainentm@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Järvimaisema laiturilla kesällä
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Anoppilan terassi, edessä pitkää peltoa ja hiljaisuus on rauhoittavaa.

  minuhno@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Mieli lepää veden äärellä, niin rauhoittaa katsella veden virtausta, liplatusta tai aaltoja oli kysessä sitten joki, järvi tai meri. Myös metsässä rauhoitun eli luonnossa on selvästi paras olla!

  Lotttav [ at ] gmail.com

  ReplyDelete
 12. Mökkirannassa kaikessa hiljaisuudessa oleilu. Myös tyynellä ilmalla järvellä soutelu saa mielen lepäämään.
  remeselina@gmail.com

  ReplyDelete
 13. Kun yksi pitää valita, se on järvenranta aurinkoisena,tyynenä kesäpäivänä.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  ReplyDelete
 14. Merimaisema Balilla!
  lottaparviainen1@gmail.com

  ReplyDelete
 15. Auringonlasku omalta parvekkeelta! rissahen1@gmail.com

  ReplyDelete
 16. Mummon mökin laiturilla tyynenä kesäiltana.

  tikkuihminen@luukku.com

  ReplyDelete
 17. Rantakoivut koskettavat vedenpintaa, aurinko laskee, lämmin laituri, lasten äänet taustalla, onkipojat veneessä....
  hennamake@suomi24.fi

  ReplyDelete
 18. Auringonlasku omalla terassilla =).
  siinatar@gmail.com

  ReplyDelete
 19. Mökki ja järvimaisema. Kuten monella suomalaisella. <3 Mutta vaikka kuinka rakastankin ilta-auringon maalamaa järvenrantaa niin kyllä se hiljainen, utuinen aamuhetki on se taianomaisin. Kun tuntuu että luontokin vielä nukkuu ja auringonsäteet yrittävät herättää uneliasta maailmaa. Silloin harvoin kun sen hetken mökin terassilta todistaa, mieli todella pysähtyy nauttimaan.

  ReplyDelete
 20. Auringonlasku järven tai meren rannalla.
  T. Lumikki
  Lumikki90(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 21. Mökki ja järvi 😍
  Jasminella82@gmail.com

  ReplyDelete
 22. Lähimetsä, luonnonhelmassa ja ilman kaupungin ääniä <3

  anna_88@luukku.com

  ReplyDelete
 23. Ei tarvitse kauas mennä, lähimetsä riittää :)

  hilsan@luukku.com

  ReplyDelete
 24. Mökin pihapiiri ja järvimaisema.
  eeva22@hotmail.com

  ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA