Testissä laadukkaat LashLovers magneettiripset

March 12, 2019

LashLovers tuotteet saatuViime syksynä syntyi ajatus elämästä ilman ripsipidennyksiä, mutta kynnys niistä luopumiseen oli todella korkea, koska ne olivat olleet osa minua jo yli 7 vuoden ajan. Luovuin ripsistä noin kuukaudeksi, kunnes päätin kokeilla ripsipidennyksiä uudemman kerran. Sillon elämä ilman niitä tuntui ihan kamalalta ja sainkin helpotuksen ihanista viuhkavolyymiripsistä. Noin kuukausi sitten sain flunssan jälkitautina kamalan silmätulehduksen joka vaan jatkui ja jatkui. Myös pientä herkistymistä ripsiliimaan on ollut havaittavissa, joten päätin suosiolla laittaa niille kunnon stopin. Samaan aikaan sain LashLoversilta ihanaa postia, joka sisälsi kaikki heidän 5 erilaista mallia juuri markkinoille tulleista magneettiripsistä. Lähdin innolla niitä testaamaan, koska edelleen ripsettömyys tuntuu, noh, kamalalta! Olen nyt muutaman viikon käyttänyt magneettiripsiä lähes joka päivä ja nyt niiden laittamiseen menee aikaa vain pari minuuttia. Ahkera harjoitteleminen tuotti pian tulosta, vaikka alkuun olin melko solmussa näiden kanssa! En ole juuri koskaan käyttänyt edes liimalla laitettavia irtoripsiä, koska ne tuntuivat niin epävarmoilta silmissä. Nämä magneettiripset kestäävät oikein huollettuna ja asennettuna useita käyttökertoja hyvänä. Alkuun ripsinauhaa tulee lämmitellä taivuttamalla ja muutaman käyttökerran jälkeen ne istuvat silmään yhä paremmin.

Natural 5-10mm volume 
Cat 6-13mm volume

mixed 5-11mm light
Magneettiripsien asentaminen silmiin käy mielestäni parhaiten ihan omin sormin ja hieman pinseteillä avustamalla. Pohjalle kannattaa laittaa eyeliner ja ripsiväri, jolloin magneettiripset on helpompi kiinnittää ja ne näyttävät luonnollisemmilta. Youtubesta löytyy useita videoita magneettiripsistä, joten kannattaa ehdottomasti katsoa, jos asentaminen ei meinaa onnistua. 

LashLovers magneettiripset on valmistettu laadukkaasta synteettisestä materiaalista. Jokaisessa ripsessä on kolmekiinnityskappaletta  ja mukana tulee myös kaksi extrapalaa kiinnitykseen. Ripset on pakattu kauniiseen säilytysrasiaan ja pakkauksen mukana tulee käyttöohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tuo säilytysrasia on ihan huippu ja erityisesti kiitosta annan siinä olevasta peilistä.


Open eye 4-11mm volume

Yhtä mallia lukuunottamatta kaikki sopivat silmiini hyvin. Ainoastaan Mixed 5-12mm tuntuu liian raskaalta hentoisiin ripsiini.


Top 3 suosikkini ovat:

Open eye 4-11mm volume
Natural 5-10mm volume
Mixed 5-12mm light

Olen käyttänyt oikeastaan kaikkia kolmea mallia ihan arjessa. Juhlia varten Cat 6-13mm on aivan upea! Ja kuten kuvista näkyy, lopputulos on melko luonnollinen kaikilla ripsillä!


Loppuun on aivan pakko kehua LashLoversilta markkinoille tullutta ihan maailman parasta eyelineria! Se on todella tarkka ja sopii erityisesti ripsipidennyksien käyttäjille. Ja tämä sopii myös herkkäsilmäisille! Itse olen käyttänyt eyelineria harvoin, mutta nyt näiden magneettiripsien kanssa sitä on tullut laitettua useammin. Näissä postauksen kuvissa en ole käyttänyt ollenkaan eyelineria, joten näistä kuvista huomaa sen, että ilmeestä saisi skarpimman jos sitä käyttäisi!

Näitä kaikkia tuotteita on myynnissä LashLovers ammattilaisten kautta ja lähimmän ammattilaisen löydät täältä.

Joko olet kokeillut magneettiripsiä?

8 comments:

 1. Onpa kauniit !

  ReplyDelete
 2. En ole kokeillut magneettiripsiä, mutta nämä näyttävät todella hyviltä! :) Ja toi eyelinerkin alkoi hieman kuumottelemaan - kärki näyttää juuri sellaiselta, millä saa tarkat rajaukset tehtyä :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä on yllättävän helpot! <3 Joo todella terävän ja tarkan rajauksen saa tehtyä :)

   Delete
 3. Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta kyselisin millainen auto teillä on? Meille on tulossa neljäs lapsi syksyllä ja farmari pitäisi vaihtaa isompaan! Vanhin on kahdeksan ja nuoremmat 5 ja 3 vuotiaat, eli aika samanikäisiä kuin teillä. Keskiriville pitäisi siis saada kolme istuinta ja taakse yksi ja vielä vaunutkin.

  Kaipaisin vinkkejä, miten olette saaneet kolme istuinta mahdetettua?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me matkustetaan pääosin kahdella autolla jos ollaan kaikki liikkeellä. :) Ajellaan ihan tosi vähän autolla, mutta tuosta meidän vauvan istuimesta on tulossa postausta myöhemmin niin mahdollisesti siinä samalla höpöttelen :)

   Delete
 4. hei istuin asiat kiinnostaa myös! Luitko ehkä sen Kuopiossa tehdyn ratsian tulokset, jossa vain muutama lapsi oli edes turvavöissä! Mikä auto teillä on ja mitkä istuimet sinne mahtuu takapenkille? Muistanko oikein että teillä oli palkki-istuin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enpäs ole lukenut tuota, luen aika vähän mitään lehtiä ja uutisetkin katson nopsaa. Meillä ei ole palkki-istuinta, oli kyllä joskus, mutta se vaihtui turvavyöistuimeen, kun lapsi kasvoi siihen ikään. :) Voin ehkä myöhemmin kirjoitella :)

   Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA