Bucket list kesälle 2019 ja kuulumisia

June 23, 2019

 Ihanaa juhannuksen jälkeistä elämää kaikille! Toivottavasti teillä on ollut ihana juhannus ja kesäkuu. Ensimmäinen virallinen kesäkuukausi on jo kohta taputeltu ja tähän kuukauteen on mahtunut paljon kivaa tekemistä. Lapsetkin alkavat hiljalleen tottumaan siihen, ettei aamulla tarvitse lähteä päiväkotiin ja aamulla voi nukkua niin pitkään kuin huvittaa (tällä hetkellä pisimmillään aamu yhdeksään asti). 

Meidän päivät ja viikot ovat sisältäneet sekä ihan kotoilua, että pieniä reissuja tässä lähialueella. Ollaan myös käyty useilla leikkitreffeillä, eikä onneksi ainakaan vielä ole tylsää hetkeä tullut. Alkuun jopa mietin mitenhän pystyn järjestämään lapsille tarpeeksi tekemistä, mutta onneksi monella kaverilla on sattunut lomaa samoihin aikoihin.  Tässä kuussa juhlittiin myös meidän neitokaisen 6-v juhlia, jotka hän halusi järjestää HopLopissa. Kieltämättä oli helppoa, stressitöntä ja mukavaa viedä kaverit valmiille.  Rakastan juhlien suunnittelua ja järjestämistä ja olen ehdottomasti perinteisten lastenjuhlien kannattaja, mutta tällä kertaa tämä tuntui kaikin puolin hyvältä vaihtoehdolta. Juhlat olivat todella kivat ja vieraatkin viihtyivät.


Puolisollani alkoi juuri kesän toinen todella odotettu lomapätkä ja ollaan kaikki siitä todella onnellisia. Viime kesänä miehen lomat jätettiin tarkoituksella lähelle vauvan syntymää, joten emme sen takia päässeet yhdessä reissaamaan lähialueita pidemmälle. Ja muutenkin se olotila ei ollut kaikkein parhain mahdollinen reissaamiselle. Nyt siis saamme taas viettää mukavia kesäpäiviä yhdessä ja tehdä asioita ilman liian tiukkoja aikatauluja. Ihan täysin lomailemaan en itse pääse, mutta silti minulla on ihan lomafiilis, vaikka kesäkurssin deadline alkaa painamaan päälle. Tavallaan opiskeleminen on jo ihan elämäntapa, kuten kaikki sometyötkin, joten pääsen kyllä halutessani kiinni lomatunnelmaan.Kesän 2019 bucket list:
 • Paljon hitaita aamuja. Rakastan näitä! Kunnon lomaan ei oikeastaa muuta mansikoiden lisäksi tarvita.
 • Terassin sisustaminen ja viimeistely. Viime kesänä tehty terassin laajennus sai nyt vihdoinkin loppusilauksen ja toivottavasti voimme juhlia tupareita vielä heinäkuun aikana!
 • Ainakin yksi pidempi lomareissu perheen kesken. Tämä toteutuu jo pian. Kukahan jännittää eniten?! Muumeja käymme ainakin moikkaamassa. ❤ Tuntuu todella ihanalta, että tänä kesänä meillä on mahdollisuus tehdä vähän pidempi retki perheenä.
 • Grillaus. Meillä ei ole toimivaa grilliä, joten lisätään sekin listalle! Grilliruoka on ihan parasta.
 • Paljon metsä- ja pyöräretkiä perheen kesken. Meillä on aivan loistavat retkeilyalueet kivenheiton päässä, joten näitä on helppo toteuttaa. 
 • Kiertää kaikki kaupungin leikkipuistot läpi. Ollaan tässä jo aika pitkällä! Ehkä täytyy laajentaa aluetta. Joensuu on aika pieni kaupunki.
 • Maalata olohuoneen seinä uudelleen. Tämä on ollut jo kauan listalla! Maalausjälki on hieman epätasainen, mutta ei se ole elämää haitannut.
 • Valokuvata paljon!
 • Heittää talviturkki. Olen uinut viimeksi vuonna 2010, joten joko olisi aika? Mä pelkään ihan hirveästi vettä, etenkin tummia vesistöjä, koska ikinä ei voi tietää mitä siellä pohjassa on. Yhyyi! Mitenhän tästä vesipelosta pääsisi eroon?
 • Ihan vaan olla ja nauttia elämästä. Tämä on ehkä viimeinen hoitovapaa kesä, joten tästä kuuluukin nauttia täysin siemauksin.

P.s. Meidän pikkuinen oppi K Ä V E L E M Ä Ä N ! Hän otti ensiaskeleensa 8 kuukauden ikäisenä ja nyt hän taapertaa jo lujaa. Olen toistanut itseäni jo aivan liikaa, mutta tämän pienen neidin kehitys on ollut todella nopeaa verrattuna meidän muihin lapsiin. Selkeästi hän ottaa mallia isommista sisaruksista. En olisi koskaan uskonut, että näin pieni voisi kävellä, voi itku. 

Millaisia kesäsuunnitelmia teiltä löytyy?

Ihanaa alkavaa viikkoa 

2 comments:

 1. Ihana bucket list teillä, kuulostaa juuri sellaiselta jonka itsekin voisi toteuttaa.
  Ja onnea pienelle kävelijälle <3

  ReplyDelete
 2. Ihan täydellisiltä kuulostaa teidän suunnitelmat!<3 Rentoa yhdessäoloa odotan minäkin eniten lomalta, ja toivottavasti saamme nauttia pitkään näistä aurinkoisista kessäpäivistä!:)
  Kiitos postauksesta ja mukavia kesäpäiviä!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA