Hurjan kiva päivä Särkänniemessä!

July 08, 2019

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
Särkänniemi kanssa


Reilu viikko sitten pakkasimme automme ja lähdimme ajamaan anivarhain aamulla kohti Tamperetta. Pääsimme viettämään kaupallisessa yhteistyössä Särkänniemen kanssa aivan upean kesäpäivän tutustuen Koiramäkeen ja ottamalla tuntumaa huvipuiston hurjista laitteista. Joensuusta Tampereelle on matkaa useita satoja kilometrejä, joten vietimme useamman päivän länsirannikon tuntumassa. Viime kesänä kesälomareissut jäivät vähäisiksi, joten tänä kesänä olemme ottaneet ja aiomme ottaa kaiken ilon irti kesästä ja tutustua eri kaupunkeihin ympäri Suomen. 


Aivan ensimmäisenä suuntasimme Koiramäkeen, joka jäi niin lasten kuin meidän aikuistenkin mieleen. Aivan upea miljöö ja paljon katseltavaa ja koettavaa mm. pieni eläintarha, esityksiä ja erilaisia rakennuksia, joihin pääsimme tutustumaan. Alueelta löytyy myös hauska kahvila von Guggelböö, josta saa monenlaisia herkkuja. Muutenkin kahviloita ja ravintoloita oli melkein joka nurkalla, joten syötävää löytyi moneen makuun.


Koiramäen kierroksen jälkeen suuntasimme huvipuistoalueelle, jota lapset odottivat todella paljon. Monessa laitteessa käytiin useaan kertaan, mutta tällä kertaa hurjistelimme alle 120cm pitkille tarkoitetuissa laitteissa. Isolla alueella oli todella helppoa liikkua vaunujen kanssa ja portilta sai ottaa lainaksi vetokärryt, joiden avulla päivä sujui mukavammin. Menimme Särkänniemeen heti aamusta, joten moneenkaan laitteeseen ei tarvinnut jonottaa pitkiä aikoja. Paikalla oli kuitenkin aivan hurjasti ihmisiä, vaikkei heitä kuvissa näykään.


Viimeisimpänä kävimme ihastelemassa Akvaariossa upeita mereneläviä. Tätä paikkaa odotin itse kaikkein eniten! Aivan uskomattoman upeita kaloja ja löytyi sieltä myös kääpiökaimaani eli pieni krokotiili! Tämä otus oli aivan liimaantuneena lasiin, joten sitä pääsi ihastelemaan todella läheltä. Tässä vaiheessa myös vauva heräsi päiväunilta ja hänkin pääsi ihastelemaan akvaarioiden asukkeja.


Meille sattui aivan uskomattoman upea ja lämmin kesäloman ensimmäinen reissupäivä! Hurjan kivan päivän jälkeen oli ihana kömpiä hotellin lakanoihin odottamaan seuraavan päivän touhuja. 
Kiitos vielä kerran Särkänniemelle upeasta päivästä!

Oletko käynyt Särkänniemessä? Tämä oli minulle aivan ensimmäinen, muttei varmasti viimeinen kerta!

Mukavaa uutta viikkoa!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA