Ihanaa tunnelmaa pimeneviin iltoihin

July 28, 2019

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Philips Hue kanssa.

Kesä vaihtuu hiljalleen syksyksi ja illat ovat alkaneet jo nyt hämärtymään ihanasti. Kuulun niihin, jotka alkavat heti illan hämärtyessä sytyttämään ulkovaloja ja kynttilöitä. Syksy on ehdottomasti minun vuodenaikani ja rakastan sitä vuosi vuodelta enemmän. Saimme Philipsiltä testiin aivan käsittämättömän upeat valot, joiden avulla olemme saaneet taiottua hämärtyviin iltoihin aivan erilaista tunnelmaa kuin aiemmin. Nämä valot on säädettävissä fiiliksen ja tilanteen mukaan sopiviksi, joten miten olisi vaikka puutarhabileet?
Philips Hue älyvalaisimet toimivat wifi-yhteyden avulla ja ne on mahdollista kytkeä välkkymään vaikka musiikintahdissa. Värivaihtoehtoja on 16 miljoonaa, jotka mahdollistavat erilaisten väri- ja kirkkausvariaatioiden luomisen juuri oikeaan tunnelmaan sopivaksi. Omat suosikit on kätevä tallentaa Philips Hue-sovelluksen muistiin, jolloin ne saa käyttöön vain nappia painamalla. Valot on mahdollista kytkeä myös liiketunnistimeen, jotka karkoittavat mahdolliset epätoivotut vieraat paikalta. Meillä lapset ovat aika innokkaita valitsemaan näitä erilaisia sävyjä ja kuten voitte kuvitella niin meidän tytön valinta on ollut usein pinkki! 


Meidän valaisinpakettiin kuului kolme spottivaloa, jotka on mahdollista upottaa maahan tai kiinnittää vaikka seinään. Me piilotimme terassinlaajennuksen yhteydessä johdot terassilautojen alle ja upotimme valot reunakivetykseen. Lisäksi pakkauksessa tuli Hue GO -valaisin, jonka voi ottaa lukuvaloksi vaikka sisälle ja se kulkee näppärästi mukaan paikasta toiseen. Pakkauksen sydän on Hue Bridge, jonka avulla valot yhdistyvät älypuhelimeen. Parasta on, että näitä valoja voi säätää myös etänä eli voit saada valmiiksi valot päälle tullessasi vaikka yöllä kotiin tai ollessasi esimerkiksi reissussa! Olemme olleet näihin valoihin todella tyytyväisiä ja suositelleet niitä kaikille, jotka ovat niistä kyselleet.


Ihanaa alkavaa viikkoa 

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

Note: only a member of this blog may post a comment.

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA