MAAILMAN PARAS gluteeniton PANNARI!

July 21, 2019

Näin vaatimattomasti voin todeta, että tällä pitkään työstetyllä reseptillä tulee maailman parhain gluteeniton pannari! Tätä ohjetta on kyselty todella monta kertaa instagram -tilini @emmidaily puolella, joten nyt vihdoin sain aikaiseksi jakaa sen teillekin. Täytyy sanoa, etten ole kaivannut ollenkaan vehnäjauhoja leipomiseen tämän puolivuotisen aikana, jolloin meillä on leivottu ainoastaan gluteenittomana. Kaikki mitä olen kokeillut leipoa gluteenittomana ovat todella paljon raikkaampia ja kevyempiä koostumukseltaan. 




Ohje

1 l  (TÄYS)maitoa
4 kananmunaa
6 dl Semper Fin mix jauhoseosta
0,5 tl suolaa
3 rkl öljyä
(sokeria)

Mittaa maito kulhoon ja lisää joukkoon kananmunat yksitellen vatkaten. Sekoita jauhot ja lisää ne pienissä erissä koko ajan vatkaten. Mitä enemmän vatkaat niin sitä kuohkeampaa pannarista tulee! Lisää lopuksi sokeri, jos haluat sitä käyttää. Itse tykkään aika himppusen sitä lisätä. Lisää lopuksi öljy ja vatkaa vielä hetken aikaa.Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista uunissa 225 asteessa noin 25-30minuuttia.




ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

1 comment:

  1. Pitää laittaa talteen tämä resepti, edelleen on se tydellisen metsästys kesken ollut.

    ReplyDelete

Kiitos viestistäsi <3

Note: only a member of this blog may post a comment.

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA