Meidän kesäolohuone

July 20, 2019

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Preeco kanssa

Aloitimme vuosi sitten kesällä meidän terassin laajennusprojektin, jonka saimme nyt vihdoinkin tänä kesänä valmiiksi. Meidän takapihalla oli monta vuotta kapea terassin pätkä, jonka rakenteet uusittiin vuosi sitten reklamaation takia. Lisäksi pihamme pensasaidat olivat monta vuotta polvenkorkuiset, joten voitte uskoa, ettei terassilla oleilu ollut kovinkaan mielekästä. Monen monta kesää tätä laajennusta suunniteltiin ja nyt viimein 7 vuoden asumisen jälkeen se saatiin valmiiksi. Hitaasti hyvä tulee on myös mottoni, joten ehkäpä se pätee tähänkin. 
Terassi on ollut nyt muutaman viikon täysin valmiina ja saimme sinne kaupallisen yhteistyön kautta Preecolta aivan täydellisen kesäpesän! Tämä Preecon polyrottinkinen ROYAL aurinkosänky 200 cm halkaisijalla sopii meidän terassille täydellisesti ja siinä onkin ollut aivan ihana loikoilla niin aurinkoisina kesäpäivinä, kuten myös lämpiminä kesäiltoina. Aurinkosängyn laadukkaat kankaat eivät säikähdä pientä kesäsadetta ja katos tuo sopivasti suojaa auringolta. Meidän takapihalle paistaa oikeastaan koko päivän aurinko ja, koska terassia ei ole kokonaan katettu, olemme asentaneet myös purjekankaan suojaamaan auringolta. Terassimme on koko asunnon levyinen ja toisella puolella on mm. ruokaryhmä, joka ei nyt kuvissa näy. Voisin tehdä postauksen kokonaisuudesta myöhemmin.

Nyt meillä on vihdoinkin se kauan toivottu kesäolohuone, jossa voimme viettää aikaa, vaikka pelaillen lautapelejä. Tämän aurinkosängyn palaset on mahdollista myös irroittaa toisistaan, joten tästä saa helposti erilaisen kokonaisuuden jos tilanne niin vaatii. Pientä somistamista tänne on vielä tulossa ja hankintalistalta löytyy sään kestävä matto! Jos teillä on vinkata joku kiva tänne sopiva niin otan ideoita mielelläni vastaan. Mustat terassilaudat ovat kuumalla säällä oikeasti kuumia, joten jotain mattoa on pakko pitää. Lisäksi tämä pesä kaipaa lisää tyynyjä ja syksyn tullen vilttejä! Niitä täytyy ehdottomasti myös hankkia. Jos teillä on kesäkalusteiden hankinta suunnitteilla, niin suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan Preecon laajan valikoiman. Aurinkosänkyjen lisäksi sieltä löytyy mm. sohvaryhmiä moneen makuun.

Ihanaa viikonloppua 

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

Note: only a member of this blog may post a comment.

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA