Kesäloman 2019 parhaat palat

August 30, 2019

Kesän alussa tein tänne blogiin listan, johon kokosin asioita, joita haluan kesän aikana tehdä. Nyt kun kesä alkaa olemaan virallisesti ohi, on hyvä aika käydä läpi mitä kaikkea kesän aikana puuhailimme ja mitä kaikkea jäi tekemättä! Liitän tähän postaukseen listan kokonaisuudessaan niin se on helpompi käydä läpi.


Kesän 2019 bucket list:
  • Paljon hitaita aamuja. Rakastan näitä! Kunnon lomaan ei oikeastaa muuta mansikoiden lisäksi tarvita.
- Hitaita aamuja oli niiiiiiin paljon, että niihin oikeastaan alkoi jo kyllästyä. Mutta nautin niistä aivan suunnattomasti, koska pienen vauvan kanssa on aivan turha yrittää liian tiukkoja aikatauluja. Ainakin sen, jos minkä olen elämäni aikana oppinut, että vauvavuosi on lyhyt ja välillä on hyvä relata.  • Terassin sisustaminen ja viimeistely. Viime kesänä tehty terassin laajennus sai nyt vihdoinkin loppusilauksen ja toivottavasti voimme juhlia tupareita vielä heinäkuun aikana!
- Kyllä, tämä toteutui myös! Meidän terassista tuli tosi kiva ja parasta on oikeastaan se, että se on vihdoin valmis. Terassiprojektista olisi tarkoitus tehdä postaus kunhan vaan ensin löydän ne ennen kuvat. Pientä vilausta terassista näkyy mm. tässä postauksessa.  • Ainakin yksi pidempi lomareissu perheen kesken. Tämä toteutuu jo pian. Kukahan jännittää eniten?! Muumeja käymme ainakin moikkaamassa. ❤ Tuntuu todella ihanalta, että tänä kesänä meillä on mahdollisuus tehdä vähän pidempi retki perheenä.
- Me reissattiin kesällä todella paljon. Kävimme risteilyllä, Korkeasaaressa, Heurekassa, Muumimaailmassa, Linnanmäellä, Särkänniemessä, poliisimuseossa... Yövyimme monta yötä hotellissa ja ajoimme tuhansia kilometrejä autolla. Oli todella lystiä ja aivan ihania muistoja tarttui mukaan.   • Grillaus. Meillä ei ole toimivaa grilliä, joten lisätään sekin listalle! Grilliruoka on ihan parasta.
- Grillaaminen jäi tänä kesänä minimiin ja lopputulema oli se, ettemme edes ostaneet grilliä. Nyt loppukesän alesta bongasimme yhden, joten sen voisi hankkia valmiiksi ensi kesälle.


  • Paljon metsä- ja pyöräretkiä perheen kesken. Meillä on aivan loistavat retkeilyalueet kivenheiton päässä, joten näitä on helppo toteuttaa.
- Metsäretkiä teimme aivan liian vähän, mutta pyöräilimme senkin edestä. Sain äitienpäivälahjaksi uuden polkupyörän, joka on aivan mielettömän hyvä ajettava! Vauvakin viihtyy mainiosti pyörän kyydissä, joten mikä sen parempi kulkutapa.


  • Kiertää kaikki kaupungin leikkipuistot läpi. Ollaan tässä jo aika pitkällä! Ehkä täytyy laajentaa aluetta. Joensuu on aika pieni kaupunki.
- Joensuun keskustan ja meidän asuinalueen puistot on kierretty läpi! Ehkä tänä syksynä voisimme vielä suunnata pidemmälle pyöräretkelle toiselle puolelle kaupunkia?


  • Maalata olohuoneen seinä uudelleen. Tämä on ollut jo kauan listalla! Maalausjälki on hieman epätasainen, mutta ei se ole elämää haitannut.
- Tämä on vielä tekemättä, mutta tehtävälistalta löytyy. Ehkäpä se tulee vielä jossain vaiheessa tehtyä. Kiire ei tunnu olevan tämän kanssa.


  • Valokuvata paljon!
- Minun intoani valokuvata rajoitti se, että kamerani meni rikki ja parhaillaan säästän uuteen. Toivottavasti ensi kesä on parempi kuvaamisen kannalta ja pääsen kuvaamaan lisää myös muita ihmisiä kuin omaa perhettä.


  • Heittää talviturkki. Olen uinut viimeksi vuonna 2010, joten joko olisi aika? Mä pelkään ihan hirveästi vettä, etenkin tummia vesistöjä, koska ikinä ei voi tietää mitä siellä pohjassa on. Yhyyi! Mitenhän tästä vesipelosta pääsisi eroon?
- Tämäkin on tekemättä. En vaan ole uskaltanut!


  • Ihan vaan olla ja nauttia elämästä. Tämä on ehkä viimeinen hoitovapaa kesä, joten tästä kuuluukin nauttia täysin siemauksin.
- Nautittu on. Aivan täysin siemauksin  


Ajattelin, että teen vielä listan tälle loppuvuodelle, koska tämä syksy tulee sisältämään niin paljon kaikkea mielenkiintoista ja jännittävää.

Nyt kohti viikonloppua - kivaa sellaista kaikille  

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA