18 X JATKA LAUSETTA // viikonlopun suunnitelmia

September 06, 2019


Selasin vanhaa blogiani ja löysin sieltä hauskan postauksen, jonka tein nyt uudelleen. Poimin siis vanhasta blogistani postauksia talteen, jos se vaikka yhtäkkiä poistuu kokonaan olemasta. Toivottavasti ei niin kuitenkaan käy! Olen selannut blogiani useana iltana ja voi itku, mitä ihania muistoja sieltä on noussut esiin. Ja ihan uskomattoman ahkerasti olen postaillut keskimmäisten vauva-aikana. 

18 x jatka lausetta

1. En ymmärrä... Miksi aika kuluu niin nopeaa. Vauvavuosi on pian ohi! Itseasiassa huomenna!

2. Seuraavaksi ajattelin... Editoida muutaman kuvan, keittää kahvia ja syödä aamupalan. Isoimmat lapset lähtivät juuri päiväkotiin / kouluun ja vauva vielä nukkuu.

3. Viime aikoina... Olen tehnyt suuria päätöksiä tulevaisuuden suhteen. Jännittävää, eikö? Ehkä kuulette niistä pian lisää. Tällaiset vihjailut on muuten todella ärsyttäviä!

4. En osaa päättää... Leikkaisinko hiukset reilusti lyhyemmäksi vai en. Pohdin tätä oikeastaan koko ajan ja jos erehdyn ne leikkamaan, niin tiedättehän, että kuinka hyvältä idealta se pian tuntuu..

5. Muistan ikuisesti... Sen päivän, kun minusta tuli äiti. Sitä ei varmaan voi ikinä unohtaa ♥

6. Päivän paras juttu... Se, kun vauva heräsi niin ihanan iloisena, kuten aina. Ja hei, tänään on PERJANTAI! Vaikka minulla on vähän flunssaa, niin silti ihan parasta.

7. Noloa myöntää, mutta..En tykkää nukkua yksin. Pelkään pimeää. Olisi aivan kamalaa asua yksin!

8. Viikko sitten..Kriiseilin hektistä elämääni. Ehkä vieläkin ahdistaa kaikki kiire, mutta onneksi on viikonloppu! Olen epätoivoisesti yrittänyt saada päivääni jotain järkevää rytmiä, jotta olisin mahdollisimman tehokas. Aina ei tietenkään tarvitse olla tehokas. 

9. Kaikista pahinta on... Se, kun aika ei vaan riitä kaikkeen tekemiseen. Tarvitsen ehkä työnohjaajan.

10. Salainen taitoni on... Se, että pystyn etsimään jokaisesta asiasta jotain hyvää ja positiivista. Kaikella on tarkoitus.

11. Jos saisin yhden toiveen se olisi... Että saisin joku päivä tehdä juuri sitä mitä haluan ilman taloudellisia paineita. Ja tottakai se, että lähimmäiset pysyisivät terveinä ja olisivat onnellisia.

12. Minulla on pakkomielle... Tarkistaa joka ilta ennen nukkumaan menoa, että lapset hengittävät.

13. Aion syödä tänään...  Sushia. Pitkästä aikaa!

14. Ärsyttävintä on..Negatiiviset elämäänsä kyllästyneet ihmiset. En myöskään ymmärrä sitä, että miksi jotkut ihmiset ärsyyntyvät lapsista.

15. Tekisi mieli... Tilata uusi kamera, mutta sen aika on vasta myöhemmin.

16. Minusta on söpöä... Kun aviomieheni tulee joka aamu antamaan suukon poskelleni ennen töihin lähtöä, vaikka olisin vielä unessa 

17. Hävetti... Kun kävin kaupassa, enkä ollut muistanut ottaa pankkikorttia mukaan. Tämä sattui tällä viikolla! Onneksi kauppa on lähellä kotia.

18. Olenko ainoa, jonka mielestä... Syksy on ihmisen parasta aikaa? // Tämän myötä haluan toivottaa ihanaa viikonloppua, jota lähden itse viettämään toiselle puolelle Suomea. Minulla on yksi super kiva koulutus tulossa, jota olen odottanut jo kauan. Ensimmäistä kertaa lähden tällaiselle reissulle "oman firman piikkiin", jännää! Ei minulla siis yritystä vielä ole, mutta ehkä pian on.  Sen tiedän jo nyt, että viikonloppu sisältää aivan huikeita kohtaamisia ja inspiroivaa seuraa. Toki myös laatuaikaa ystävän kanssa. Instagramissa @emmidaily saattaa jotain vilahtaa ainakin storyjen puolella. 

Palataan taas 

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA