1v-juhlien tarjoilut

September 15, 2019

Juhlien järjestäminen on ihanaa, mutta eniten stressiä minulle tuo mitkäs muutkaan kuin TARJOTTAVAT. Monelta löytyy nykyään erityisruokavalioita, jotka haluan ottaa mahdollisimman hyvin huomioon tarjoiluja suunniteltaessa. Viime viikko oli todella kiireinen ja olin loppuviikon yksin lasten kanssa, joten meidän oli oikeastaan pakko tilata / ostaa suurin osa tarjoiluista valmiina. ONNEKSI puolisoni sitä itse ehdotti, mutta tottahan se on, että silloin, kun kaiken tilaa lähestulkoon valmiina on myös budjetin oltava sen mukainen. Vaaleanpunaisen kakun saimme joensuulaiselta Heinosen Leipomolta ja toinen kakku tilattiin eri paikasta, koska tarvetta oli myös gluteenittomalle kakulle ja halusin sen olevan teeman mukainen. Molemmat kakut olivat todella hyviä ja maistuvia! Joutsenkakussa täytteenä kuningatar -rahkaa ja vadelmaa. Vaaleanpunainen kakku oli täytetty mansikkamoussella.


Kakkujen lisäksi tilasin vaaleanpunaisia macaronleivoksia, jotka meinasin ensin tehdä itse, mutta päädyinkin tilamaan ne valmiina ja hyvä niin! Luulen, etten olisi niissä ihan ensimmäistä kertaa onnistunutkaan. 

Lisäksi tarjolla oli; 
viinirypäleitä, mansikoita, keksejä, popcornia, donitseja gluteenittomia ja tavallisia ( suoraan pakastealtaasta ), pikkupitsoja (Lidlistä), gluteeniton kinkkupiirakka (ohje täällä, mutta kana vaihdettu kinkuksi ja paprika jätetty pois), kanawrapeja (nämä tein itse, ohje täällä). Juomana oli mehua, kahvia ja teetä.Tällä kertaa menimme tarjoilujen suhteen todella helpolla ja saas nähdä mitä keksimme poikamme 5v-juhliin, joita juhlitaan lokakuussa. Hän haluaa teemaksi merirosvot, kääk! Mutta ne ovat aivan ihanaa vastapainoa tällaisille hempeille joutsenjuhlille. ♥️

Postauksen meidän ihanista joutsen -teemaisista juhlista voit kurkata täältä.

 Leivotko sinä juhliin aina itse, vai tilaatko valmiina?

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA