EI ripsipidennyksille!

September 21, 2019


Oikein tehdyt ripsipidennykset ovat ennen kaikkea kauniit ja helpottavat arkea suunnattomasti. Oli aina niin helppo lähteä ihan minne vaan, eikä meikkiä juurikaan tarvittu. (Eikä sitä tarvitse muutenkaan, mutta itselleni pieni ehostautuminen kuuluu arkeen) Odotin aina innolla seuraavaa ripsihuoltoa ja sen jälkeistä fiilistä, kun olo oli ihan super freesi! Ripsipidennyksiäni laittoi aina taitavat tekijät ja voin mielelläni heitä suositella, jos kaipaat todella kauniita ripsiä Joensuun seudulta. Laita vaikka viestiä instagramin puolella!
Olen ollut nyt puoli vuotta ilman ripsipidennyksiä ja voin ihan rehellisesti sanoa, ettei minulla ole ollut niitä aidosti ikävä. Ei sitten yhtään. Muistan sen alkujärkytyksen, kun tajusin, ettei tässä ole enää mitään järkeä, koska silmäni olivat jokaisen huoltokerran jälkeen tulipunaiset ja viimeisimmällä kerralla se punaisuus ei enää loppunut, vaan ne oli yksinkertaisesti pakko ottaa pois. Olin siis selkeästi herkistynyt myös allergisille asiakkaille tarkoitettuun liimaan, enkä ole enää yksinkertaisesti uskaltanut kokeilla uusia liimoja. Parempi pitää huoli omasta terveydestä, koska silmien hyvinvointi on itselleni super tärkeää. Mieluummin näytän vaikka kaljulta rotalta kuin luovun silmistäni! ;) Ripset ehtivät kuitenkin olla osa minua melkein 8-vuotta, joten tuntuihan se pahalta niistä luopua.


Elämä ilman ripsipidennyksiä tuntui ensimmäisen kuukauden hankalta ja oikeanlaisen ripsivärin löytäminen oli vaikeaa. Nyt olen löytänyt kolme hyvää ripsiväriä, joiden avulla selviän päivistä, jolloin en käytä magneettiripsiä. Olen testannut useita magneettiripsiä tämän puolen vuoden aikana ja voisin tehdä parhaimmista testaamistani ripsistä erillisen postauksen. Nyt olen löytänyt juuri sopivat mallit niin arkeen kuin juhlaankin!Tämä kuva on otettu ennen microblangin kulmakarvoja


Se, että minulla meni ripsiin rahaa kuukaudessa 80-130 euroa on ollut todella iso säästö, vaikka en itse ole sitä arjessa huomannutkaan. Ripset olivat suuri kuluerä, koska tykkäsin siitä, että ne ovat aina ”mintissä”. Nyt, kun olen katsonut kuvia jälkikäteen, niin olen huomannut, että aika pian niiden pituuteen sokaistui ja aina vaan halusi pidempää ja tuuheampaa lopputulosta. Onneksi ripsiteknikkoni olivat niin ammattitaitoisia, etteivät suostuneet laittamaan liian pitkiä kuituja hentoisiin ripsiini.


Onko sinulla ripsipidennykset tai oletko joutunut niistä luopumaan?

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA