#muistaitsesi

September 09, 2019Liian usein moni, etenkin pienten lasten äiti unohtaa itsensä arjen keskelle. Älä unohda itseäsi! Löytyisikö ensi viikolla päivä tai muutama tunti, jolloin laitat itsesi etusijalle? Myös parisuhteen hoitaminen on tärkeää – hetki ihan kaksin, vaikka illalla lasten nukkumaan menon jälkeen ilman televisiota ja ÄLYPUHELIMIA tekee hyvää. Suosittelen myös säännöllistä kehityskeskustelun pitämistä! Me käydään säännöllisesti meidän parisuhteen kehityskeskustelu ja se on meille tärkeä rutiini. Tällöin käymme läpi meidän aikatauluja, sovitellaan menoja ja kuunnellaan niitä toisen ajatuksia ja sitä mitä mielen päältä löytyy.

Minulle oma aika on tärkeää, eikä sen järjestäminen arjessa ole aina ihan itsestään selvyys. Viimeiset viikot ovat olleet todella hektisiä ja on tuntunut, etteivät langat enää kestä käsissä, kun on niin valtava kiire joka paikkaan. Viime viikonlopun hengähdyshetki tuli tarpeen ja sitä ehdin odottaa jo kauan. En edes uskaltanut siitä juuri kenellekään kertoa, koska pelkäsin kaiken menevän mönkään. Onneksi ei mennyt! Varasin kesän lopulla itselleni paikan vaikuttajille tarkoitettuun workshopiin, josta ajattelin olevan hyötyä omaan työhöni ja tekemiseen sosiaalisen median parissa. ONNEKSI LÄHDIN, koska puhkun todella paljon aivan uudenlaista intoa ja energiaa.

Yhdistin tähän viikonloppuun laatuaikaa ystäväni kanssa ja aika meni taas aivan liian äkkiä. Kävimme shoppailemassa, syömässä, iltakävelyllä... Ja ihan vaan hengailtiin hotellihuoneessa. Oli ihana päästä pitkästä aikaa hengähtämään ja ihan vaan oleskelemaan ilman kiirettä. Keskittymään itseensä ja niihin asioihin, joihin arjessa on harvoin aikaa. Tämän viikonlopun jälkeen muistan taas paremmin sen, mitä olen, mitä haluan olla, ja mihin suuntaan olen elämässäni menossa. Olo on rentoutunut, inspiroitunut ja puhkun uutta energiaa.Kotiin oli ihana palata, kun mies oli siivonnut! Olen vieläkin aivan hämmentynyt tästä. Lapsetkin juoksivat kiireellä vastaan, kun ajoin autolla pihaan. Vauva  taapero oli myös iloinen nähdessään minut, eikä edes osoittanut mieltään, kuten hän on joskus aiemmin tehnyt. Valtakunnassa kaikki hyvin siis!

#muistaitsesi !

Milloin olet viimeksi viettänyt aikaa ihan vaan yksin? Tai tehnyt asioita ilman kiirettä?
Onko oman ajan järjestäminen arkeen haastavaa?

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA