"Paras treeni on tehty treeni"

September 02, 2019


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kuntokeskus Liikun ja Indieplacen kanssa.

Käsi ylös, kuinka monella alkaa kesäloman jälkeen "uusi elämä" ja paremmat elämäntavat? Minulle syksy on aina uudistumisen aikaa, vaikka tänä syksynä en ole elämäntapojani merkittävästi muuttanutkaan. Suurin muutos esimerkiksi liikunnan suhteen on se, että olen alkanut treenaamaan enemmän ja säännöllisemmin. Olen liikkunut raskauden jälkeen todella kevyesti ja nyt syksyn aikana on tarkoitus jatkaa treenaamista uudella sykkeellä. Kaupallisen yhteistyön tiimoilta sain raikkaan startin syksyyn, kun pääsin aloittamaan syksyn treenit Kuntokeskus Liikussa


Liikku on suomalainen kuntokeskusketju, jolla on yhteensä 21 toimipistettä ympäri Suomea. Kuntokeskus Liikku avattiin Joensuuhun vuosi sitten ja nyt syksyn aikana Liikku avaa 8 uutta kuntosalia. Liikussa ei ole ollenkaan ryhmäliikuntaa, vaan kuntokeskuksissa panostetaan 100%:sesti erinomaisten lihaskuntoharjoittelupuitteiden tarjoamiseen. Kuntosalilaitteet ovat laadukkaita ja eniten minua ihastuttaa se, että laitteiden välillä on paljon tilaa, jolloin treenaaminen on todella mukavaa ja sujuvaa. Tilat ovat viihtyisät, avarat ja laitteiden ympärillä oleva tila on mietitty niin, ettei kenelläkään ole ahdasta treenata. Ilmanvaihto kaikissa Liikun kuntokeskuksissa on todella erinomainen ja sen huomaa heti sisälle astuessaan. Olen treenannut kuntokeskuksessa ihan pahimpaan ruuhka-aikaankin ja siitä huolimatta ilma on ollut raikas. Jokainen kerta tilat ovat olleet todella siistit ja aina on ollut yhtä tervetullut olo mennä treenaamaan ihan omana itsenään, juuri sellaisena kuin on. Ensimmäistä kertaa olen löytänyt sellaisen kuntosalin, jonne on mukava mennä!


Minä jos kuka tiedän, että kynnys kuntosaliharjoittelun aloittamiseen voi olla todella korkea. Siltä se tuntui tänä syksynäkin. Tiesin kuitenkin sen, että kuinka hyvän fiiliksen lyhytkin treeni antaa ja siitä saa todella paljon energiaa lapsiperhearjen keskelle. Oman ajan löytäminen kuntosalitreenille on toisinaan haastavaa, mutta itse iltavirkkuna treenaan myöhään illalla ja se sopii minulle. Joskus viikonloppuisin on ihanaa kömpiä salille aikaisin aamulla, jolloin saa todella kivan startin päivään.

Liikku-saleilla on ilmaiset tutustumiset aina maanantaista keskiviikkoon klo 16:00-19:00. Tutustumisen aikana jokainen voi halutessaan esittää kysymyksiä paikalla olevalle valmentajalle. Liikusta on mahdollista saada oma henkilökohtainen valmentaja (maksullinen), joka auttaa jokaista pääsemään tavoitteisiin fiksusti ja turvallisesti. Valmentajalta saa apua alkuun pääsemiseen, varmuutta liiketekniikoihin, sekä vaihtelevuutta ja tuloksellisuutta harjoitteluun. Itse aion myös hyödyntää jollain tavalla tänä syksynä personal trainerin palveluita, jotta saan taas lisää tehoa treeneihin. 


 Onko Kuntokeskus Liikku jo sinulle tuttu?

2 comments:

 1. Hei ihan mahtavaa että on ajateltu just tota tilaa laitteiden ympärillä. Tosi kiva.

  Mäkin tässä odottelen että pääsisin lihaskuntotreenin pariin raskauden jälkeen, mut ihan vielä ei oo sen aika.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan parasta kyllä, kun saa treenata rauhassa eikä kukaan pääse hengittämään niskaan. <3 Ja vaikka olisi ruuhkaa niin se ei tunnu siltä, kun laitteet on niin erillään toisistaa :)

   Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA