Parhaat testaamani magneettiripset!

September 22, 2019

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Toivottavasti teillä on sujunut viikonloppu mukavissa tunnelmissa. ♥️
Lupailin eilen, että tulisin kertomaan lisää magneettiripsistä ja juuri nyt sattui sopiva hetki sille. Olen kokeillut puolen vuoden sisällä 10 erilaista paria magneettiripsiä ja melko nopeasti olen löytänyt ne juuri minun silmiin sopivat ja kauneimmat ripset. Näitä ripsiä saattaa siis joutua kokeilemaan useammat ennen kuin se omille silmille paras vaihtoehto löytyy. Seuraavaksi esittelinkin kaksi suosikkiani ylitse muiden. Hyviä magneettiripsiä voi olla enemmänkin ja niistä saa mieluusti minulle vinkata! ♥️

Kirjoittelin aiemmin kokemuksiani Lash Loversin magneettiripsistä ja heiltä löytyy edelleenkin yksi malli, joka on minulla usein käytössä arkisin. Open eye 4-11mm volume on juuri sopivan näyttävä arkikäyttöön ja avaa silmiä kivasti. Näitä ripsiä olen ostanut jo ainakin neljät parit puolen vuoden sisällä. Yhdellä parilla olen selvinnyt parhaimmillaan 1-2 kuukautta riippuen käyttöasteesta.Uusin suosikkini on ehdottomasti BPhair 2in1 -magneettiripset, joka eroaa muista testaamistani sillä, että ripsiviuhkasta löytyy neljä magneettia. Mielestäni magneettiripset kestävät paremmin paikoillaan, kun niissä on neljä magneettia. Tässä  2in1 pakkauksessa on sekä arki, että juhlalook, joten tyyliä voi muokata vain alaosaa vaihtamalla. Minun suosikkimallit ovat Bridget ja alemmassa kuvassa näkyvä Bianca. Molemmista ripsistä minulta löytyy D-kaari, mutta ripsiä on saatavilla myös C-kaarella. Malleja löytyy todella paljon erilaisia, joten suosittelen kurkkaamaan! BPhairin ripsistä Bianca on eniten käyttämäni malli.Oletko kokeillut magneettiripsiä? 


2 comments:

  1. Hei! En ole itse vielä kokeillut, mutta aikeena on ollut jo pidemmän aikaa. Olikin kiva kuulla kokemuksiasi ja nähdä tuollaiset ’ei niin huomiota herättävät tekoripset’.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei kiva kuulla :) Toivottavasti innostut kokeilemaan :)

      Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA