Syystyyliä etsimässä / Sokos muotiviikot

September 13, 2019


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sokoksen & Indieplacen kanssa

Olette ehkä huomanneet, että minä jos kuka rakastan syksyä! Olen syksynlapsi, joten se johtunee täysin myös siitä. Syksyisin muhkeat neuleet, kauniit sävyt asusteissa ja tietenkin myös saappaat ja nilkkurit ovat pukeutumisessa lähellä sydäntäni. Lähdin tällä viikolla tutustumaan paremmin syksyn uutuuksiin kaupallisessa yhteistyössä Sokoksen ja Indieplacen kanssa ja päätin heittäytyä hurjaksi ja kokeilla muitakin sävyjä kuin mustaa. Tässä postauksessa esittelen muutaman suosikkini Sokoksen valikoimasta, joista muutaman haluan ehdottomasti kotiuttaa omaan vaatekaappiin. Tuotteet olivat kuvausten ajan lainassa ja mielestäni olikin hauskaa toteuttaa tällainen erilainen kampanja, joka rohkaisi kokeilemaan aivan uusia sävyjä ja kuoseja. Ajatuksena oli kurkata syksyisiin yläosiin, joissa näkyi paljon pliseerauksia, pitsiä ja rypytyksiä!Tästä setistä tuli jo heti alkuun lempparini. Object-hame, jossa yksityiskohtana rypytykset ja somittava vyö. Tätä hametta on saatavilla ruutukuosin lisäksi myös mustana. Tätä on kiva yhdistää erilaisiin yläosiin, esimerkiksi tuon super mukavan Filippa K-neulepaidan kanssa. 

Värimaailma tässä seuraavassakin asussa on tyylilleni tuttu, Object-merkin neuletakki on todella kaunis ja sopii monenlaiseen käyttöön. Yhdistin siihen Pieces-merkin topin ja pitkän mustan Betty Barklay-maksihameen. 


Seuraavaksi tulee sitä kaivattua väriä ja ihanaa rypytystä yksityiskohtineen. Tämä Soyaconcept-merkkinen paita on myös ihan lempparini ja sitä voi yhdistää kivasti hameen tai housujen kanssa. Väri on aivan ihana ja raikas ruskeansävy, ehkä hieman okraan taittava.


Viimeisenä se kaunis punertava monivärinen paita, josta löytyi rypytyksiä ja kauniita yksityiskohtia monestakin kohdasta. Kaikenlaiset hieman pussittavat hihat ja rennot paidat ovat selvästi se minun juttuni tänä syksynä.


Sokoksella vietetään muotiviikkoja 9.9.-6.10.2019 välisenä aikana ja tällöin on luvassa monenlaisia huikeita etuja! Vielä tällä viikonloppuna ehdit shoppailemaan normaalihintaiset Paidat, neuleet ja bleiserit edullisemmin -20% alennuksella. Lisäksi normaalihintaiset Clinique ja Estéelauder–meikkituotteet ovat tarjouksessa -20 % S-etukortilla.

VINKKI! Tampereen Sokoksella järjestetään lauantaina 14.9. muotinäytös, joka streamataan kaikkiin Sokos-tavarataloihin, joten Tampereen tavaratalon lisäksi myös muissa Sokoksissa tapahtuu 14.9! Muotinäytöksen päätähtinä loistaa upeat tavismallit - tämä muotinäytös olisi kiva nähdä. 

Jos kaipaat henkilökohtaista opastusta pukeutumiseen niin voit varata ennakkoon pukeutumisneuvojan avuksesi. Sokoksen ammattitaitoiset myyjät auttavat mielellään etsimään juuri sinulle sopivat vaatteet ja asusteet tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Uudistuuko sinun vaatekaappisi syksyn tullen uusilla sävyillä?

2 comments:

 1. Kauniita vaatteita! Harvoin tulee Sokoksella käytyä, pitää korjata tämä asia pian!
  Oliko tuota kuvan hametta normaalikoossa, vai ovatko vaatteet plussizemallistosta? Haluaisin juuri tuollaisen, mutta oma koko on joku 38/40.

  Ja mikä on tuo musta hamessa kuvissa? olisi kiva nähdä se kokonaisuudessaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Hame kuvassa on kokoa 38, ja on muistaakseni merkilta adventura? :) Valitettavasti siitä ei ole parempaa kuvaa, mutta sitä pitäisi löytyä sokoksen verkkokaupasta :) Ja kaikki on ihan normaalikokoisia vaatteita :)

   Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA