TOP 3 lastentarvikkeet, joihin kannattaa panostaa!

September 23, 2019

Nyt, kun meidän perheen viimeinenkin vauvavuosi on taputeltu on hyvä hetki käydä läpi niitä vauva-arjen apuvälineitä, joista on ollut eniten hyötyä ja joihin kannattaa ehdottomasti panostaa. Melko iso kasa turhakkeita on matkan varrelle sattunut, mutta nyt tässä postauksessa haluan tuoda esiin ne lastentarvikkeet, joihin kannattaa panostaa. En ole sitä mieltä, että juuri nämä meidän hankkimat tuotteet ovat ne kaikille sopivat vaihtoehdot, mutta näillä me olemme selvinneet ilman suuria ongelmia. Näissä halusimme ehdottomasti panostaa laatuun!

1. Ensimmäisenä ne tarkeimmät eli kunnolliset VAUNUT. 
Tänä päivänä voimme varmasti puhua yhdistelmävaunuista, koska suurin osa markkinoilla olevista vaunuista on sellaisia, joista saa sekä rattaat, että vaunut. Meidän valintamme oli jo toista kertaa Bugaboon vaunut ja nämä ovat olleet ehdottomasti ominaisuuksiltaan parhaat yksilöt. Meille ensisijaisen tärkeää vaunuissa oli se, että ne kulkee maastossa kuin maastossa, mutta myös kaupungilla. Koskaan en ole jäänyt näiden kanssa lumihankeen jumiin ja niitä voi vetää hangella vaikka perässä kahdella pyörällä, joka sekin onnistuu mainiosti. Jos nyt lähtisin vaunuja hankkimaan valitsisin edelleen nämä! Ainut miinus on ollut alakorin haalistuminen ja nahkaosien kuluminen, jotka saimme molemmat reklamaation kautta uudet. Reklamaatio sujuu siis mielestäni hyvin, vaikka nämäkin on ostettu ulkomailta.
2. Turvakaukalo.
Tämän tärkeyttä ei vaan voi tarpeeksi painottaa. Me liikumme todella vähän autolla, joten sen vuoksi tämä tuli vasta kakkosena. Näistä lastentarvikkeista se on silti tärkein! Turvakaukalon on oltava kolaroimaton ja se ei saa olla liian vanha. Liikenneturvan sivuilta löytyi info, jonka mukaan kaukalon täytyisi olla alle 7 vuotta vanha, mutta olen kuullut myös 5 vuoden suosituksesta. Me emme ostaneet sitä kaikkein uusinta ja kalleinta markkinoilta löytyvää kaukaloa, vaan teimme valintamme pohjautuen muiden kokemuksiin ja sen soveltumiseen autoomme. Valintamme oli Maxi-cosi Cabriofix, jonka saimme adapterien avulla kiinni vaunuihimme. Se oli yksi tärkeä kriteeri myös vaunuja hankkiessa, että tämä yhdistelmä on mahdollinen.
3. Lämpöpussi vaunuihin / turvakaukaloon
Tämä pitäisi mielestäni kuulua jo äitiyspakkaukseen! Lämpöpussin avulla selvisimme syksystä ja talvesta vauvan kanssa mainiosti ilman, että aina täytyi pukea toppahaalari päälle. Lämpöpussi oli aivan super kätevä esimerkiksi kauppareissuilla, koska vauvan sai vaan sujautettua sinne ja avattua sitä hieman, jos näytti, että vauvalle tulee kuuma. Tämän kuvassa näkyvän lämpöpussin olen esitellyt jo PikkuVanilja -yhteistyön kautta aiemminkin, mutta edelleen voin tätä suositella. Erityisesti tätä Baby's Onlyn versiota, joka on ollut käytössä meidän kolmella lapsella.Mitkä ovat sinun mielestäsi TOP 3 lastentarviketta, joihin kannattaa panostaa?

2 comments:

  1. Meillä on myös bugaboon vaunut, ostimme käytettynä, ja ovat ihan passelit. Taitaa mennä meilläkin ykkösiksi. Ja turvakaukaloon hankimme myös adapterin. On niin kätsy nostaa nukkuva vauva kaukalossa rattaisiin. Lämpöpussista kokemusta ei viel oo, mut nytkin niin chilli aamu et kohta saa vauvaa alkaa enemmän toppaamaan:) Yks mistä ollaan tykätty, on rintareppu. Kiva käydä retkillä sen kans silloin kun vauva ei suostu olemaan vaunuissa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Käytettynä niitä löytyy kyllä tosi hyviä yksilöitä <3 Joo kantoreppu olisi meillä tullut neljäntenä :)

      Delete

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA