Yksivuotisjuhlat joutsen -teemalla

September 14, 2019

Juhlakoristeita saatu yhteistyönä Decora Houselta

Juhlimme tänään meidän pienen prinsessan syntymäpäiviä joutsen -teemalla, joka on ollut mielessäni jo kauan ennen vauvan syntymää. Oli ihanaa päästä vihdoin toteuttamaan nämä juhlat ja kaikki sujui onneksemme todella kivasti. Saimme Decora Houselta muutamia ihania yksityiskohtia joutsen teemalla, joista näyttävä ilmapallokaari oli vielä upeampi kuin osasin kuvitella. Todennäköisesti fiilistelemme vielä kauan juhlia, koska en vaan raaski puhkoa palloja. Tarjoiluista teen tarkempaa postausta reseptien kera myöhemmin. Mutta nyt annetaan kuvien puhua puolestaan!


Askartelin vielä eilen illalla kransseja, joissa käytin eukalyptusta ja harsokukkaa. En ole vastaavanlaisia koskaan aiemmin tehnyt ja näistä tuli juuri sellaisia kuin halusinkin. Yllätyin itsekin kuinka kivat niistä tuli. Decora Houselta löytyy pakkaus, jossa näitä metallirenkaita on kolmea eri kokoa. Kannattaa kurkata, jos olet ajatellut askarrella, vaikka kranssin ihan muuten vain syksyyn.

*Kakku saatu*


Vieraita meillä kävi noin parikymmentä ja tarjoiluja jää jonkin verran yli. Itse haluan mieluiten varautua ja hankkia vähän liikaa kuin liian vähän tarjottavia. Mutta palataan tarjoiluihin erillisessä postauksessa. Pieni neiti oli aivan ihmeissään saamistaan lahjoista ja oli aivan ihanaa, kun kaikki lahjat olivat käytännöllisiä ja tarpeellisia. Erityisesti kirjat ovat meidän neidin mieleen ja niitä tulikin useita!

Tykkäätkö sinä järjestää juhlia?

2 comments:

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA