lastenjuhlat BATMAN -teemalla

October 29, 2019

Juhlakoristeita saatu yhteistyönä Decora Houselta

Hei ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Vietimme viikonloppuna ihanan poikamme 5-vuotissynttäreitä Batman -teemalla ja perinteiseen tapaan jaan tänne muutaman kuvan juhlista. Saimme iloksemme valita muutamia teemaan sopivia koristeita Decora Houselta ja juuri nyt sopivasti Halloweenin alla löytyi paljon kivoja vaihtoehtoja. Hurjaa, että hän tosiaan on jo viisivuotias!


Kakun tilasin valmiina, koska gluteeniton teemakakku ei olisi ehkä itseltäni onnistunut. Olen huomannut, kun edes kakun ulkoistaa jollekin toiselle, niin stressi on paljon vähäisempi! Olimme taas todella tyytyväisiä tähän kakkuun ja tästä samasta kahvilasta olemme tilanneet useita kakkuja.  


Lepakko -donitsiteline, ilmapallot ja lautaset löytyvät Decora Housen Halloween osastolta, joten kannattaa sinne kurkata jos tällaisia mietitte Batman juhliin. Batman ja lepakko sopii mielestäni aika kivasti yhteen! Myös serpentiini, numeropallo ja servetit löytyvät Decora Houselta.


Iso ilmapallokaari on rakennettu tästä setistä yhdistäen siihen mustia ilmapalloja. Tuo kaari koristaa kotiamme edelleen, koska onhan se aivan mahdottoman hieno! Ja sillä saa niin nopeasti juhlantuntua kotiin. Tarjoilujen suhteen menimme helpolla ja tutulla teemalla. Gluteenittomat munkit paistoin juhlapäivän aamulla, mutta muuten mentiin puolivalmiilla/valmiilla vaihtoehdoilla. Tärkeintä, että tarjolla oli lapsille maistuvia vaihtoehtoja. Ohjelmanumerona oli onginta ja sekin oli aivan riittävä pienelle porukalle. 

Nyt seuraava juhla onkin joulu, joten sitä odotellessa 

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA