VM Carpet Silkkitie olohuoneessa

November 27, 2019

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä VM Carpet kanssa.

Reilu vuosi sitten uudistimme kotimme olohuoneen ja hankimme sinne ihastuttavan Hattara -maton kotimaiselta VM Carpet nimiseltä yritykseltä. Tuo matto on ihastuttanut monen monta kertaa instagram -tililläni ja saan oikeastaan joka viikko yhteydenottoja mistä se on hankittu. Ilolla olen aina kertonut sen olevan kotimaisen yrityksen tuotantoa ja nämä upeat matot toden totta valmistetaan täällä SUOMESSA! VM Carpetin tehdas sijaitsee Lappajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla ja siellä on valmistettu mattoja jo vuodesta 1973 alkaen.


Silkkitiellä

Meidän olohuoneen ihana Hattara -matto siirtyi lastenhuoneeseen ja tilalle saapui todella kaunis ja pehmeä Silkkitie. Tilasimme maton 200 cm x 200 cm kokoisena, joka sopii tähän tilaan mainiosti - paremmin kuin mikään aiempi matoistamme. Tuntuu, että olohuoneesta tuli kotoisampi tämän maton myötä. Vaaleanharmaa matto oli nappivalinta, vaikka mietin ensisijaisesti valkoista mattoa. Onneksi valitsin juuri tämän meille. Tässä muhkeassa Silkkitie -matossa on liukumaton EVA pohja, joka tekee siitä joustavan ja ryhdikkään. Tämä matto sopii kaikille lattiapinnoille eli se on hyvä valinta myös meidämn lattialämmitteiseen kotiin. Ehdoton plussa on se, ettei tästä jää jälkiä parkettilattiaan ja se on hajuton ja kierrätettävä.Eikö olekin kaunis matto?
Koko VM Carpet valikoiman pääset kurkkaamaan täältä. Seuraavaksi olisi tarkoitus hankkia mattoja meidän keittiöön ja taidan tietää, mihin osoitteeseen suuntaan silloin.

Ihanaa viikkoa kaikille!


No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi <3

CopyRight © 2019 EMMI / MUSTAVALKOISTA